FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Jucătorii Petrolului acuză în cor: "Rapid a făcut antijoc, iar noi am avut neşansă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 23:42

Petrolul n-a obţinut decît un punct în partida cu Rapid, 0-0, iar jucătorii ploieştenilor îi acuză pe giuleşteni de antijoc.

Adrian Mutu şi Ovidiu Hoban spun că Petrolul trebuia să cîştige jocul cu Rapid şi că formaţia lui Ionel Ganea s-a deplasat la Ploieşti pentru a se apăra.

"Rapidul nu ne-a pus probleme. Am jucat numai în jumătatea lor. Am avut neşansă, ratînd cîteva ocazii. Cine a văzut meciul şi-a dat seama că o echipă care atacă tot meciul e normal să rişte puţin. E diferenţă de valoare între noi şi Rapid, nu puteau juca deschis cu noi", a spus Adrian Mutu la Look tv.

"Rapidul a făcut un pic de antifotbal. Au venit să se apere şi au reuşit. Meritam să înscriem un gol. Îmi pare rău pentru suporteri, pentru noi, că avem un obiectiv îndrăzneţ anul acesta. Sper ca pe viitor să nu mai facem paşi greşiţi", a spus şi Ovidiu Hoban.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
xhthu
xhthu  •  17 August 2014, 20:18
Postat de amicu pe 17 August 2014, 15:35

8-2.. cine va sustinea pe voi la acel meci? eliminare din uefa(tot respectul) ..noi nu am reusit sa fructificam pe tabela dominarea din teren. Campionat 2006 ..sa-ti amintesc de blaturile voastre cu farul, sportul sau fc arges? 99..esti eronat baiete...v-am batut 3-0 in giulesti si am castigat titlul in fata lui dinamo. Cat despre supercupa, ce nu reusiti sa castigati vi se pare nesimnificativ. La fel cum a fost si meciurile din Giulesti unde v-ati bagat ceva si nu v=ati prezentat. Ca deh, cu steaua doar cand joaca cu real sau lyon,...in rest nu va intereseaza

supercupa e relevanta doar cand e impotriva lui dinamo ,in rest mi s-a falfait cand am castigat-o sau pierdut-o indiferent ca am jucat cu astra,rapid sau alti tutulici insignifianti .era vorba de campionatul din 98, am tastat cu graba si daca te ducea capu te prindeai,dar nu-i nimic,asta nu inseamna ca esti cel mai prost din curtea scolii ,inseamna doar ca ceilalti au facut blat sa iasa peste tine :)))) si nu e vorba ca sunt importante doar meciurile cu real sau lyon ,e vorba doar ca nu-s asa importante meciurile cu voi ,si poate sa te roada complexu si sa te dai cu fundu de pamant cat vrei ca n-o sa schimbi asta

basexu
basexu  •  17 August 2014, 18:46
Postat de andreiagip pe 17 August 2014, 16:36

Puie Monta! Puie Metrolul!

Puie Monta! Puie ma-ti!

andreiagip
andreiagip  •  17 August 2014, 16:36

Puie Monta! Puie Metrolul!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close