FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorii Stelei ar vrea să colaboreze iar cu Reghecampf: "Normal că îmi doresc să lucrez din nou cu el"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 12:50

Steaua a anunțat că va continua cu Dumitru Dumitriu și Nicolae Dică, după demisia lui Mirel Rădoi, însă Cornel Rîpă se gîndește și mai departe și recunoaște că-l dorește la echipă pe Laurențiu Reghecampf.

"Normal că îmi doresc să lucrez din nou cu Reghecampf. E un antrenor care a dus Steaua pe cele mai înalte culmi şi e normal să-ţi doreşti să lucrezi cu un antrenor care a cucerit tot şi cu care ai jucat în Champions League", a declarat Rîpă, în cadrul unei conferințe de presă.

Fundașul campioanei a comentat și o eventuală revenire a lui Mihai Stoica la Steaua: "E clar că ne-a lipsit foarte mult MM Stoica. Cred că lucrurile se vor schimba cînd va fi lîngă noi".

Citește și: Noul tehnician al Stelei a condus primul antrenament » Mirel Rădoi a fost și el prezent

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  01 Decembrie 2015, 17:16

Lui Rapa ii lipsesc sucurile la punguta, nu ca si-ar dori altceva. Si, bineinteles, scandalagiul-sef al primei ligi. Fara si acesti doi factori, FCSBecali chiar e pe duca!

dash.berlin
dash.berlin  •  01 Decembrie 2015, 16:34
Postat de nebraska pe 01 Decembrie 2015, 14:17

Ce mai necheaza mârț0aga asta.

La fel cum necheaza si calul tau *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  01 Decembrie 2015, 16:09
Postat de ungurul_vesel pe 01 Decembrie 2015, 15:23

Parca tot tu ai postat cu cateva zile in urma la o acuzatie de blat a echipei lui becali ca "bolnavii viseaza numai blaturi din lipsa de ocupatie". Iti recomand sa vorbesti cu randoom ca el sigur o sa-ti recomande cu caldura un spital decent.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează