FOTBAL  »  Superliga  »  TITLUL DE CAMPIOANĂ

Jucătorii Viitorului râd de Becali și de fotbaliștii steliști: "Mergem la TAS!" + "I-am zis «Bă, pleacă, du-te, tată, că o să câștig campionatul dacă pleci tu»" :)

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 18:22

Viitorul a câștigat aseară titlul de campioană în Liga 1, deși a terminat la egalitate de puncte cu FCSB, iar jucătorii lui Hagi au început ironiile la adresa rivalei.

Cel care a dat tonul a fost George Țucudean, care a câștigat 3 trofee cu FCSB în sezonul 2014-2015: "Normal că mă bucur că n-a câștigat FCSB titlul. Mergem la TAS! Băă, mâine mergem la TAS! (râde)".

Apoi, Victor Rîmniceanu, portarul Viitorului, a râs de fostul său coleg, Florin Tănase, care acum îmbracă tricoul roș-albastru.

"O să-l sun pe Tănase, că a jucat și el 3 meciuri la noi, și să-i dau și lui o medalie și un tricou de campion. O să-i dau medalia mea, pentru că a plecat la Steaua să câștige campionatul, dar nu l-a câștigat anul ăsta, cum a plecat și Enache sezonul trecut și a câștigat Astra.

Când a plecat i-am zis «Bă, pleacă, du-te, tată, că o să câștig campionatul dacă pleci tu»", a declarat amuzat Victor Rîmniceanu la TV Digi Sport.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
1076403692406997
Marin Florin  •  15 Mai 2017, 12:41

Or sa joace in cupele europene acolo nu o sa le mai dea nimeni meciu acum se vad mari fotbalisti un *** de la viitoru spunea ca a invatat in 3 luni fotbal cat nu a invatat in 4 ani inseamna ca la acedemia lu hagi sa renascut.... dar eu nu inteleg cum de au puterea de a rade de steaua sau de jucatorii stelei o echipa care a maturat cu ei pe jos de cand au intrat in liga 1 Ciocu mic juniori lu Hagi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1076403692406997
Marin Florin  •  15 Mai 2017, 12:33

Felicitari lu Gica Hagi pentru puterea de a concura cu stea chiar si cu adversari ce s-au dat la o parte trebui sa recunoastem ca atat Astra Giurgiu cat si Craiova *** in fata lu Hagi. dar cu toate astea Felicitari pentru locul 2 Domnule Hagi Si Caprelor dumneavoastra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  15 Mai 2017, 11:58

S-AU MAI VAZUT SCENE CU.."""RASU_PLANSU""PANA LA FINAL!!!DACA GEGEL CASTIGA LA TAS CE FACE RESTUL LUMII CARE ACUM RADE SI ISI DAU COATE???ANALIZAND SITUATIA EU ZIC CA GEGEL ARE CEL PUTIN 60% SANSE LA TAS!!!ASA CA MAI MULTA DECENTA NU STRICA!!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează