FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul care a refuzat FCSB îi e recunoscător lui Becali: "Am avut contractul pe masă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 20:37

În primăvara acestui an Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Ciprian Deac de la CFR Cluj la FCSB. Cei doi chiar s-au întâlnit, însă în cele din urmă fotbalistul de 31 de ani a ales să continue în Gruia.

Mijlocașul recunoaște că a avut pe masă contractul cu FCSB și spune că îi poartă un respect deosebit patronului formației roș-albastre.

"Contractul cu Steaua a fost pe masă. Nu îmi amintesc când am vorbit ultima dată cu Gigi Becali, dar pot spune sincer că a fost oferta facută. L-am cunoscut pe domnul Becali personal, țin să îi mulțumesc pentru că a fost corect față de mine și, din punctul meu de vedere, e un om deosebit.

Nu știu dacă s-a supărat. Cred că a înțeles foarte bine situația. Am jucat 10 ani la CFR, CFR mi-a dat totul, e echipa care m-a învățat să câștig trofee. De la CFR a fost o ofertă financiară foarte bună, dar, în primul rand, am ales cu sufletul", a declarat Deac la TV Dolce Sport.

6 goluri
în 14 meciuri a bifat Deac sezonul trecut în Liga 1 pentru CFR

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Iunie 2017, 07:28

Pana una alta nu stiu daca s-o fi "suparat" Gigi ( alata problema nu are !) ,dar CFR a pierdut datorita revenirii lui Deac pe cei patru care o buna bucata de timp s-au jucat cu apararile adverse: Nascimento,Nouvier,Bud ,Cruiz.

united.colors.of.bavaria
united.colors.of.bavaria  •  19 Iunie 2017, 06:41

RESPECT Ciprian Drac = Legenda |C|F|R|

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close