FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul care l-a impresionat pe Becali și i-a dat peste cap strategia de transferuri: "Pentru el am renunțat la Rusescu, e numărul unu!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 19:31

Gigi Becali spune că nu se mai gândește la transferul lui Raul Rusescu, după ce a primit vești extraordinare din cantonamentul din Turcia, unde se află FCSB.

Patronul roș-albaștrilor susține că nu mai are nevoie de niciun vârf după ce a auzit că Denis Alibec se află într-o revenire de formă în cantonament.

"La Rusescu am renunțat. Dacă am văzut că Alibec e primul la antrenamente, la teste și este cel mai tare, pentru ce să mai iau atacant? Dacă Alibec e numărul unu la antrenamente, pentru ce îmi mai trebuie atacant?", a declarat Gigi Becali la ProTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Ianuarie 2018, 10:19
Postat de Vyyllyy Engel pe 14 Ianuarie 2018, 23:21

Care Steaua ma cap de borcan?, Steaua joaca in liga a 5-a , echipa ta reala e fc mogosoaia 2003.

Ingerasule, ca vad ca le stii pe toate, pe unde mai e FC Dinamo? Aia adevarata, nu asta de pe locul 7...

ss.lazio
ss.lazio  •  15 Ianuarie 2018, 08:04

Defapt Rusescu si Dodel Tanase au refuzat pe fc fcsb, iar acum marele creditor spune ca nu ii vrea el fiindca Alibec e cel mai tare atacant din lume.

169725817133567
Oancea Claudiu Mihai  •  14 Ianuarie 2018, 23:52
Postat de Vyyllyy Engel pe 14 Ianuarie 2018, 23:21

Care Steaua ma cap de borcan?, Steaua joaca in liga a 5-a , echipa ta reala e fc mogosoaia 2003.

Aia e înființată acum 2 ani, nu poate fi Steaua, daca Păunescu a luat Steaua de la armata si Becali de la el cum nu e Steaua? S-a mai numit CCA, CSCA.. etc, acum se numește FCSB. Și încă ceva Becali a schimbat numele, nu Talpă la luat. Salut! Cap de borcan.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează