FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul din Liga 1 care i-a luat ochii lui Hagi: "Orice antrenor ar trebui să-l caute"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 10:53

Gică Hagi e impresionat de calitățile lui Constantin Budescu, crezând că orice echipă bună ar trebui să aibă un fotbalist cu asemenea calități. 

”Budescu este unul dintre adevărații jucători cu numărul 10, pe care orice antrenor ar trebui să-l caute, pe care orice echipă ar trebui să-l aibă, pentru că sunt jucători care rup schema.

Fac lucruri pe care tu nu poți să le gândești ca antrenor. Ai nevoie de el în ultimii 30 de metri, să facă diferența. Ei sunt jucătorii buni, jucătorii publicului.

La mine aș juca cu 4-5, aș căuta lucrul ăsta. Cu 3-4 am jucat, dar vreau mai mult. Adică toți cei din față să aibă apucături de număr 10. Să fie imprevizibili”, a spus Hagi, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  17 Februarie 2017, 18:46

Gica Hagi din bun simt remarca pe toata lumea :-))) Nu contest ca Budescu are calitati dar nu este serios si din aceasta cauza nu a facut fata in liga - 2-a chineza. Nu are conditie fizica pentru ca fuge de pregatire. Este in jucator bun pentru acest campionat slab...atat.

brandremist
brandremist  •  17 Februarie 2017, 16:52

Daum ar trebui să îl remarce, dar nici nu știu dacă a fost la meciul ăsta?!?

sexilian
sexilian  •  17 Februarie 2017, 16:28

uitati de cine l-a revigorat,unicul SUMI de ROMANIA dar ,BLATISTII fac poze si declaratii ***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează