FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-2

Jucătorul dorit de Steaua nu ar refuza campioana: "Nu se știe ce se va întîmpla pe viitor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 22:43

Gabriel Enache, jucătorul dorit de Steaua, a vorbit după partida pe care Astra și CFR Cluj au terminat-o la egalitate, scor 2-2, și a recunoscut că n-ar refuza campioana României.

"A fost un meci echilibrat, dar ei au știut să gestioneze mai bine situațiile. Important e că ne-am revenit și am egalat. Sînt foarte mulți jucători accidentați și suspendați și am jucat unde m-a pus antrenorul. Știu să evoluez pe mai multe posturi.

Mă gîndesc doar la Astra, nu știu pe viitor ce se va întîmpla. Nu știu dacă voi rămîne la Astra, întrebați conducerea. Important e că sînt aici, nu contează ce vreau eu. Sînt foarte ambițios de fel și tot ce s-a scris despre mine m-a ambiționat foarte mult.

Așteptăm să intre banii pe Budescu. Unii dintre noi avem foarte multe restanțe. Sper să se rezolve problemele", a spus Enache la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
883135188391540
Popa Corneliu  •  14 Februarie 2016, 12:06

ce mai vuia mass0media cand era Steaua in culpa cu Mirel Radoi si cu neprezentarea la Lotul Divizionar a jucatorilor!! Sa fie respectate regulamentele!! Lasa tata, joaca Sumi la pariuri, castiga si va plateste salariile restante! Pentru PSD Giurgiu e voie orice! Ca de altfel cu toate echipele cu bani de Primarii!! ca sunt atea echipe de fotbal pe banii contribuabililor Iar stadioane ca Ghencea si Arena Nationala stau nefolosite, dar construite pe banii nostri!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Februarie 2016, 09:10

iar ati inteles gresit. enache se referea al fc pitesti, cand s'a indoit de viitor. :))

181022372267654
Alin Stoica  •  14 Februarie 2016, 06:28

Vai samar de voi. Zumudica uratu. :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează