FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 1-2

Jucătorul făcut praf de Becali a fost cel mai bun de pe teren! Un stelist a primit nota 3 după meciul cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 09:26

Steaua s-a impus pe terenul celor de la CSU Craiova, 2-1, la capătul unui joc bun făcut de jucătorii din ofensiva lui Reghecampf. 

Cei mai buni oameni ai meciului au fost  Mihai Pintilii, jucător criticat dur de Becali, și Florin Niță. Mijlocașul a marcat un gol, iar portarul a apărut un penalty, fiind notați cu nota 8 fiecare.

Cel mai slab om de pe teren a fost Gabi Tamaș. Fundașul Stelei a făcut două penalty-uri în prima repriză și a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

Enache, Alibec și De Amorim au avut și ei evoluții bune, fiind notați cu 7.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a primit nota 7, în timp ce Gigi Mulțescu a fost notat cu 6.

796657 caseta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
indolentu
indolentu  •  19 Februarie 2017, 16:58

i auzi la astia ce scriu Cei mai buni oameni ai meciului au fost Mihai Pintilii, jucător criticat dur de Becali, și Florin Niță. Mijlocașul a marcat un gol, iar portarul a apărut un penalty, fiind notați cu nota 8 fiecare.cia facut portaru ma?a aparut un penalty?de unde a aparut sau s a ivit penaltyu ala?

risc_mix
risc_mix  •  19 Februarie 2017, 16:15

La cat de instabil e nea gigi,parca-l vad ca apare cu o declaratie d'aia *** ***,ca pintilie(cum ii zice el) valoreaza 4-5milioane.Cine dracu il mai ia in seama pe fanaticu'asta religios?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  19 Februarie 2017, 12:47

Cum a jucat un "jucător făcut praf"? Dacă nu a fost făcut și pulbere! Senzațional! Asta este presă sportivă! Sau CAN CAN!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează