FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorul surpriză al Stelei remarcat de Porumboiu » Ce spune fostul arbitru despre numirea lui Rădoi ca antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 11:48

Fostul finanțator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre Steaua și lupta la titlu cu ASA și a remarcat un fotbalist din lotul lui Gâlcă.

" Alin Toșca este un jucător foarte bun și m-a impresionat în acest sezon. Se vede că are calitate și pe viitor va fi un om de bază.

Steaua nu trebuia sa piardă acest titlu, avînd în vedere avansul pe care l-a avut la începutul returului.  Steliștii le-au oferit titlul celor de la ASA, dar mureșenii s-au speriat cînd erau favoriți și s-au încurcat.

Steaua să nu își imagineze că va avea meci ușor la Iași, pentru că CSMS este o echipă bună. Dacă steliștii se duc cu gîndul că meciul este cîștigat, vor pierde. Trebuie să îi ia în serios pe ieșeni", a spus Porumboiu la televiziunea sportro.

23
de meciuri a jucat Toșca în acest sezon și a marcat un gol

Porumboiu a vorbit și despre numirea lui Mirel Rădoi ca antrenor al Stelei, începînd cu sezonul viitor.

"Este o decizie excelentă. Ce experiență îi trebuie? El vine din iarbă și nu trebuie să stea 10 ani pe le juniori pentru a ajunge la Steaua. 

 Este un mare jucător al Stelei și are autoritate în fața celorlați. Îl va ajuta și că are o relație bună cu patronul. Becali îl aduce pentru a-l face antrenor mare și pentru a obține împreună rezultate bune", a adăugat Porumboiu.  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1088614464539809
Animalutul Jucaus  •  26 Mai 2015, 17:40

hahaha.............hai ca vine mirelusha antrenor.....sa vezi ce '-5 da stelemuiaua cu chelsea, barca,bayern, etc

1604654263109853
Ionut Mantog  •  26 Mai 2015, 15:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

833960940028375
Cridon Gheorghe  •  26 Mai 2015, 14:33

Tosca e bun, parca a dat si un gol anul asta !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează