FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Juventus București a plecat în Turcia: 9 nume noi în lotul deplasat de Marius Baciu

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 17:32

Juventus București a plecat astăzi în Turcia, unde echipa antrenată de Marius Baciu va susține trei partide de verificare în cadrul unui cantonament care va dura 12 zile.

În lotul deplasat de echipa din Colentina se găsesc destule nume noi, după ce s-a renunțat la o serie de jucători care au evoluat în prima parte a campionatului. 

Marius Pena, Bogdan Bucurică și Cristian Ciobanu vin de la Concordia Chiajna, în timp ce Marian Constantinescu, Gabriel Simion, Balgiu sau Stephan Drăghici au fost aduși de la FC Academica Clinceni.

Acolatse, internațional din Togo care a jucat la Foresta Suceava, și fundașul central Alexandru Sălcianu, ultima oară la Voința Turnu Măgurele, sunt alți jucători noi în efectivul lui Juventus.

Lotul bucureștenilor va primi întăriri în Turcia după ce discuțiile cu alți câțiva fotbaliști doriți la echipă se vor finaliza.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează