FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Kapetanos, la un pas de revenirea în Liga 1 » Echipa care se află pe urmele grecului

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 20:00

Fostul atacant al FCSB-ului, grecul Pantelis Kapetanos (34 de ani) ar putea reveni în Liga 1, la Poli Iași, după ce a rămas liber de contract în urma despărțirii de Veria (Grecia). 

Grecul este principala țintă a ieșenilor, având în vedere că este familiarizat cu Liga 1, informeză TV Digi Sport. Acesta ar putea fi o soluție pentru ca Andrei Cristea să poată evolua în spatele vârfului, locul din teren unde se simte cel mai bine.

 Kapetanos a evoluat în 7 sezoane în Liga 1, la FCSB și CFR Cluj, în perioada 2008-2014, timp în care a cucerit câte un titlu de campion cu fiecare formație, înainte să se transfere la Skoda Xanthi.

Vârful de 34 de ani a jucat ultima oară pentru Veria, în prima ligă din Grecia, unde a marcat de 6 ori în 24 de meciuri.

300.000 €este cota lui Pantelis Kapetanos pe site-ul transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  16 August 2017, 22:56

Probabil e doar alt zvon de presa. De ce s-ar "intari" Poli.Iasi cu un jucator de 34 de ani, care a marcat de la an la an tot mai putine goluri?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează