FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Kapetanos ratează ultima etapă din Liga I! Pleacă la naţională

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Selecţionerul Greciei, Otto Rehaggel, a anunţat lotul de 25 de jucători care vor lua parte la stagiul de pregătire pe care elenii îl vor efectua în Elveţia între 21 mai şi 2 iunie înaintea participării la Campionatul Mondial.

Golgeterul Stelei, Pantelis Kapetanos, se numără printre fotbaliştii convocaţi şi nu va putea evolua pentru roş-albaştri în ultima etapă din actualul sezon, contra lui Internaţional Curtea de Argeş.

Lotul preliminar al Greciei: Michalis Sifakis, Alexander Tzorvas, Costas Halkias, Georgios Seitaridis, Loukas Vyntra, Vangelis Moras, Socrates Papastathopoulos, Sotiris Kyrgiakos, Avraam Papadopoulos, Vassilis Torosidis, Nikos Spyropoulos, Kostas Katsouranis, Alexandros Tziolis, Giorgos Karagounis, Sotiris Ninis, Angelos Charisteas, Dimitris Salpingidis, Pantelis Kapetanos, Fanis Gekas, George Samaras, Christos Patsatzoglou, Grigoris Makos, Stelios Malezas, Sakis Prittas, George Tzavellas.

În afara celor 25, Rehaggel a mai nominalizat 5 jucători pentru eventualitatea apariţiei unor accidentări de ultim moment: Lazaros Christodoulopoulos, Manolas Costas, Costas Mitroglou George Galitsios, Marinos Stergos.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  11 Mai 2010, 16:19

bravo, kape! mult succes la nationala! pacat ca n-ai reusit sa devii golgheter. poate ala anu.

 •  11 Mai 2010, 15:20

slava domnului ne-a scos si anul asta din mizeria in care ne scaldam. daca o avea si sansa la mondiale sa joace sa faca ceva bun chiar ca pleaca. probabil o sa joaca argaseala sau alta sluga in locul lui

corneliu90
corneliu90  •  11 Mai 2010, 15:20

Pai s-a terminat campionatul pentru el. Etapa urmatoare este suspendat iar in ultima etapa nu va putea juca pentru ca merge la nationala. Pacat ca nu a reusit sa termine pe primul loc in clasamentul golgeterilor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează