FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Degringoladă în Gruia: Boli a fugit, CFR amenință cu proces la FIFA!

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 09:39 / Actualizat vineri, 14 august 2020 10:09

Kevin Boli pretinde că e liber și a negociat cu Samsunspor. Turcii au apucat să și anunțe transferul iminent, dar sunt șanse mai mari ca afacerea să se transforme într-un proces în care CFR Cluj solicită pedepse și pentru Samsun, și pentru Kevin Boli. 

Kevin Boli a semnat un contract cu CFR, dar negociază și cu Samsunspor, un club căruia îi transmite că e liber, deci disponibil să fie angajat fără plata unei sume de transfer. Care sunt evenimentele, cu exactitate? 

  • Kevin Boli nu s-a mai prezentat la antrenamentele Clujului de duminică până acum. Francezul și-a întrerupt temporar fuga de la echipă luni, când a apărut la club însoțit de impresar și de doi avocați. „Vreau să plec liber, simt că nu mai sunt fericit aici" a fost mesajul fotbalistului. Conducerea nu i-a acceptat cererea.
  • CFR Cluj activase în iulie clauza de transfer definitiv al lui Kevin de la Guizhou, din China, cu prețul de 400.000 de euro. Fundașul fusese consultat atunci. „Ești de acord să continui cu noi?", l-au întrebat oficialii clubului. A fost de acord cu transferul, după un sezon în care evoluase în Gruia sub formă de împrumut din Asia. Ce i-a schimbat opinia între timp?

Kevin Boli riscă o suspendare de doi ani!

O ofertă de la Samsunspor. Boli a negociat cu formația din liga secundă turcă și a informat că nu era legat de CFR în vreun fel, era liber să semneze cu Samsun. 

Președintele Yuksel Yildirim a apucat să și anunțe transferul în presa locală. Site-ul samsungazetesi.com a citat o declarație a sa: „Kevin Boli este un jucător pe care vrem să-l transferăm. Am vorbit cu el, totul este rezolvat. Mai există o problemă a lui cu CFR Cluj. Dacă rezolvă problema aceasta vom semna imediat. El a plâns că n-a putut să semneze până acum cu Samsunspor!".

Campioana României i-a notificat pe turci după anunțul președintelui de la Samsun: "Boli e jucătorul nostru, cu un contract valabil doi ani". „Pețitorii" lui Kevin s-au speriat și au trimis un răspuns-dezmințire, în care au susținut că nu au avut intenția de a fura fotbalistul. Litigiul nu se încheie aici. Cu Boli absent în continuare de la antrenamente, conducerea CFR-ului plănuiește să formuleze o plângere către FIFA, în care s-o acuze oficial pe Samsunspor că a negociat ilegal cu un fotbalist aflat sub contract. Iar apărătorul francez riscă să fie suspendat doi ani dacă el și turcii pierd procesul!

15 meciuria jucat Boli în sezonul trecut din Liga 1 pentru CFR Cluj

Fundașul central în vârstă de 29 de ani a mai avut un episod în care a fugit de la echipă, spre finalul campionatului. Și atunci a susținut că era liber, după care s-a răzgândit, a revenit și a jucat din nou. Petrescu l-a acuzat atunci că e un nerecunoscător: „L-am luat la CFR, l-am luat și în China, a câștigat milioane datorită mie!"

EXCLUSIV Degringoladă în Gruia: Boli a fugit, CFR amenință cu proces la FIFA!

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj se întărește în zona ofensivă! Cine vine în Gruia pentru a ataca grupele Ligii

EXCLUSIV Am aflat motivul răzvrătirii lui Djokovic! CFR Cluj, aproape de a-și pierde unul dintre cei mai importanți jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
1745flo
1745flo  •  14 August 2020, 17:44

Da d-le Raureanu, e degringoladă mare la campioni si e bineinteles in favoarea fcsb! La anul se vor clasa in urma CSU si CFR, nu ca acuma in urma CFR si CSU! Sa jubileze gigistii!

luisharcsa
luisharcsa  •  14 August 2020, 17:17
Postat de Costi Costinel pe 14 August 2020, 14:47

..usurel plavane , cu pianul pe scari ... pentru inceput ar trebui sa dati acatiste ca ati apucat si voi ... sa intrati in liga campionilor cu larga investitie a lui arpy ..in arbitri !! apoi , spune-mi si mie daca ati ajuns vreodat in sferturi ??!!?? .... nu mai spun de semifinalele .. unei competitii europene !! In alta ordine de idei , vezi moflea ca se baga VAR-ul .... si tre' sa-ti schimbi nick- ul .. in clujsupraavietuitoare !!

Ei na, esti sigur? Mai incearca odata. Dar de data asta fara sa iei ceva inainte. Ia vezi tu unde se angajeaza arbitrii dupa ce se retrag. De era VAR, eram campioni cu mult mai repede.

daniaania
daniaania  •  14 August 2020, 16:20

Boli se pare ca nu este serios niciunde, are proble cu staul la echipe. Daca CFR se duce la Fifa, ii mancat nu mai joaca 2 ani. Cine il sfatuieste vb prostii !!!! Sincer prefer sa plece decat scandal, poate se inteleg cu turcii sa plateasca la CFR o suma.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează