FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Killer-ul lui Dinamo abia așteptă Derby de România: "Batem cu 2-0 și sărbătorim titlul pe străzi!"

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 00:00

Killer-ul "câinilor", Denis Alibec, abia așteaptă derby-ul de diseară și spune că rivalii nu vor avea nicio șansă.

Cu 9 goluri în poarta celor de la Dinamo în 14 meciuri, atacantul transferat pe 2 milioane de euro de la Astra n-are niciun fel de emoție pentru partida din această seară de pe Arena Națională.

"Meciul cu Dinamo este cel mai important al sezonului pentru noi și trebuie să-l câștigăm. Nu am niciun fel de presiune, joc fotbal din plăcere și încerc să-mi fac treaba cât mai bine.

Vreau să marchez, să le dau din nou gol rivalilor de la Dinamo și să câștigăm acest meci extrem de important. Sunt mai în formă ca niciodată!

Valoric suntem mult peste Dinamo, dar meciul va fi tranșat de cei care vor avea ambiția mai mare! Dacă vom câștiga acest meci, suntem campioni, s-a terminat campionatul", spune atacantul de 26 de ani.

Chiar dacă s-ar mulțumi și cu un egal, Alibec se teme de un singur jucător de la Dinamo: "Trebuie să avem ambiție și să marcăm, de preferat mai mult decât ei! Din punctul meu de vedere, cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest moment este Palici! Chiar dacă acolo mai e și Nemec.

Oricum, nu cred că ne vor pune probleme în meciul de luni seară, iar noi ne vom impune și îi vom face fericiți pe toți suporterii steliști, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion.

O să câștigăm cu 2-0 și le promit tuturor suporterilor steliști că nu-i vom dezamăgi în acest meci cu Dinamo! Suntem foarte fericiți că fanii sunt alături de noi, iar după ultima etapă vom sărbători pe străzi titlul de campioni".

"Suporterii ne-au ajutat foarte mult în acest play-off, ne bucurăm că sunt meci de meci alături de noi și sper să câștigăm împreună acest campionat pe care ni-l dorim foarte mult"
Denis Alibec, atacant FCSB

5,50este cota caselor de pariuri că Denis va deschide scorul în această seară pe Arena Națională și 11,50 că acesta va reuși o "dublă"

dinamo fcsb

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1013039022054413
Costin Georgescu  •  01 Mai 2017, 13:39

nu inteleg de ce sumudica care nu este un ***(ca altii)-mie chiar imi place- este atat de impotriva FCSB.sau cel putin asa declara.s-a vazut si in meciul cu viitorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

betman99
betman99  •  01 Mai 2017, 11:45

Bineinteles ca vor sarbatori pe strazi daca iau titlul, ca doar o sa fie mare bucurie printre boschetarii si *** din Gara de Nord, in frunte cu valentinn si alexpipilica, ca melteanul de iosif n a vazut Bucurestiul decat in pozele din ziarul cu care se sterge la cur in fundu curtii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  01 Mai 2017, 11:27

aluibec si suporterii fcsb-isti vor plange deseara dupa meci dupa ce dinamo ai va umilii din nou

Vezi toate comentariile (22)
Comentează