FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Killer-ul lui Dinamo din sezonul trecut, mesaj tranșant pentru granzii din Liga 1 "Vrem să terminăm pe podium!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 09:13

Hristo Zlatinski (32 de ani), războinicul bulgar din lotul lui CSU Craiova, e optimist că randamentul său va deveni din ce în ce mai bun la echipa olteană și speră ca alb-albaștrii se vor clasa pe podium la finalul sezonului viitor. 

"Obiectivul nostru ca echipă este să jucăm toţi cât mai bine şi să ne clasăm sezonul viitor pe unul dintre primele trei locuri din campionat. Personal, îmi doresc să dau mai mult pentru echipă.

De asemenea, îmi doresc ca suporterii să ne susţină ca şi până acum, din primul până în ultimul minut, şi să vină peste tot pe unde jucăm", a spus Zlatinski, conform TV Dolce Sport.

În tricoul lui CSU, pentru care evoluează din 2015, bulgarul a reușit să marcheze opt goluri în 68 de meciuri în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
novamaxima
novamaxima  •  19 Iunie 2017, 11:50

rasii astia-s niste parasutati-n fotbal de ferefe.Cine sa sustina *** de la homosezione?! Rusine celor care pentru fotbal au tradat pe STIINTA si au imbratisat mogosoaia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159559391059579
George Ionescu  •  19 Iunie 2017, 10:16

Fotografia postata va arata clasa. Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează