FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-a ajutat Beinur pe Becali să păstreze Steaua?

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 19:31

În 2004, Gigi Becali a fost la un pas să piardă clubul Steaua, dar se pare că acesta a primit un ajutor din partea interlopului Beinur Nuredin pentru a nu fi îndepărtat de la club

 

În stenogramele apărute în Adevărul, Beinur susţine că l-a ajutat pe Becali să nu fie îndepărtat de la Steaua în urma unei adunări a acţionarilor la care latifundiarul din Pipera urma să nu fie lăsat să intre.

Beinur confirmă varianta pe care Becali a spus-o presei în urmă cu ceva ani că fraţii Păunescu au vrut să pună mînă pe club într-o perioadă în care actualul patron era acţionar minoritar.

Iată stenogramele apărute în Adevărul:

"Beinur: Domne, faceţi aşa, faceţi aşa. Ziarişti, televiziune, poliţie, totul e pregătit. Ai înţeles? Dacă aţi încercuit stadionul şi ăsta nu intră în stadion noi facem adunarea generală cu acţionarii, băi el era minoritar, mânca-ţi-aş gura ta! Înţelegi ce zic?
Rândunica: Da, da.

Beinur: Începea şedinţa la 10, 10 jumăte, pac se începea la cutare, uitaţi televiziunea a început şedinţa, G.B. nu s-a prezentat! Gata, treceţi acţiunile minoritarul, poc. Făceau acţiona... Cum se face, mă, la acţionariate de-astea.
Rândunica: Da.

Beinur: Ăştia supuneau la vot preşedintele comisiei, ai înţeles? Poc aşa. Gata. A cui e ? A lu' George P (n.r - George Becali îi acuza în 2004 pe fraţii Păunescu că vor să-i ia clubul Steaua ) e acum S. Ai înţeles?
Rândunica: Corect.

Beinur: Aia a fost ziua. Şi asta dacă nu intra pe urma se judecă. Tu ştii cum sunt astea? Eroare în judecată. Se judeca pana p... mea. Iar aştia puneau piciorul în S"

Stenogramele fac parte din rechizitoriul întocmit de procurori împotriva Beinur Nuredin, care în acest moment este arestat şi asteaptă să fie judecat.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Februarie 2011, 22:19

Cum le stiti voi pe toate mai basescieni mici ce sunteti. Salutari domnului Tolontan, cel mai basist om platit de Voiculescu.

riccardo1966
riccardo1966  •  08 Februarie 2011, 22:08

Ce "merdos" semneaza articolul asta !?

mad_musu
mad_musu  •  08 Februarie 2011, 21:42

????????????????? mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa mor io................ asa e a-ti facut lumina cu dialogu asta PENIBIL

Vezi toate comentariile (9)
Comentează