FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-a chemat de la pensie! Miriuță a adus la Dinamo un jucător care nu a mai evoluat de 7 luni

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 15:59

Aitor Monroy se pregătește cu Dinamo, deși n-a mai jucat fotbal de 7 luni. Dacă va confirma, va fi păstrat de Vasile Miriuță, cu care a mai colaborat la Ceahlăul și CFR Cluj.

Dinamoviștii s-au reunit ieri la Săftica pentru prima ședință de pregătire din 2018, dar și pentru prima surpriză. Printre Filip, Hanca sau Salomao s-a fofilat și mijlocașul central Aitor Monroy.

Liber de contract din mai anul trecut, fotbalistul de 30 de ani a fost adus în probe de Vasile Miriuță, cu care a mai colaborat la Ceahlăul și la CFR Cluj. Tehnicianul dinamovist n-a vrut să riște și îl va ține pe spaniol o perioadă mai lungă în teste pentru a vedea dacă acesta se mai poate ridica la un nivel decent.

Ultimul club la care Monroy a fost legitimat este Maccabi Petah Tikva, în primă divizie din Israel. Ultimul meci jucat a fost împotriva lui Maccabi Tel Aviv, pe 14 mai 2017, când a bifat 22 de minute. De atunci, pauză totală! 

"Vom vedea azi-mâine ce noutăţi avem. E greu de adus jucători iarna, cei foarte buni sunt sub contract. Dacă se rezolvă două transferuri pe care le doresc, sunt foarte mulţumit. Mai am nevoie de doi mijlocaşi" Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

52 de meciuria jucat Monroy pentru Maccabi Petah Tikva în două sezoane

1 gol și 5 assist-uri în 87 de meciuri a reușit Monroy în Liga 1, all-time

Lotul prezent ieri la reunire

Portari: Brănescu, Muțiu, Eșanu
Fundași: St. Filip, Nica, Nedelcearu, Katsikas, Romera, Corbu, M. Popescu, Vl. Olteanu, Dudea, R. Grigore, Marici, Oliva
Mijlocași: Hanca, Salomao, Nascimento, Fl. Vasile, L. Gheorghe, I. Șerban, I. Gheorghe, Longher, M. Vlad, Monroy
Atacanți: Nemec, Bokila, Rivaldinho, D. Popa, R. Moldoveanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
mosvasile
mosvasile  •  09 Ianuarie 2018, 21:19

Si clapaugul ala duplicitar-care zice ca e antrenor- il da afara pe Rivaldinho! Traznii-ar Dumnezeu, pe "specialistii"aia de la Rin Hotel!

255601551624794
Mircea Raicu  •  09 Ianuarie 2018, 21:00

Iñ sfârșit o mișcare inteligentă a staffului dinamovist... Probabil e mâna Corbului ( *** ??? )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Ianuarie 2018, 19:00
Postat de mmvv80 pe 09 Ianuarie 2018, 18:50

aiiiiii ce foame e la dinamo daca au ajuns sa reinvie fotbalisti doar ca sa nu plateasca nimic pe transferuri. viitor luminos NU se arata la clubu ala. Cu toate ca in trecut Negoita am mai platit ceva pe transferuri de data asta se pare ca nu vrea. poate e legat de procesul in care e acuzat de bancruta frauduloasa(etc) in insolventa si care poate duce la falimentul clubului. se pare ca-i e frica tare

La alții se cheltuie sume mari de bani și.... ”mor” fotbaliști, se dau accidentați etc !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează