FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

L-a împăiat pe Dumbo :S » Ioan Niculae a cheltuit o avere pentru un hobby sîngeros

Foto: bilder.4ever.eu
Foto: bilder.4ever.eu

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 12:08

Ioan Niculae, patronul Astrei, are şi alte hobby-uri în afară de fotbal. Conform publicaţiei sud-africane Sunday Times, acesta a plătit o sumă uriaşă pentru a vîna un elefant, pentru ca mai apoi să îl împăieze.
Vînatul l-a costat pe Niculae 40.000 de euro, în timp ce pentru a-l împăia a scos din buzunar încă 50.000 de euro. Elefantul a fost împuşcat în februarie în Hoedspruit, Limpopo, dar acesta nu a fost încă adus în România.

Împăierea unui elefant este un proces îndelungat, iar în acest caz a durat şapte luni. Doar jupuirea lui de piele a necesitat cinci zile, timp în care au lucrat simultan şase persoane.

83.096 de dolari l-a costat pe Niculae să împăieze 19 animale în Africa de Sud

24.000 de dolari este preţul transportului pînă în România


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  24 Noiembrie 2014, 13:47

faceti un exercitiu de imaginatie! ce ar fi scris presa si cum ar fi comentat televiziunile daca ciobanila becali ar fi facut asa ceva? cred ca si revistele de retete culinare puneau subiectul pe coperta,cred ca nu exista televiziune care sa nu transmita live din Africa de sud de la locul in care a fost omorat elefantul

madskills
madskills  •  24 Noiembrie 2014, 10:39
Postat de jony1973 pe 23 Noiembrie 2014, 20:43

Esti exagerat cu "ocna" si "jupuirea"! Nu mai traim in Evul Mediu! Oamenii ca ei trebuie pusi cu adevarat la munca: eu as construi canalul Siret-Baragan cu cei care s-au imbogatit peste noapte pe sudoarea poporului. Bine ar trebui sa avem un regim socialist in care proprietatea sa fie limitata prin lege (un apartamet, o casa, o masina pentru fiecare individ - nu sute si mii cum s-au furat in ultimii 25 ani)!

Daca demonstrezi pana la ultimul leut ca ai facut averea cinstit, poti sa ai si 10 case. Daca nu, exact cum ai zis tu: munca de sclav in folosul tarii. Niciun om care a muncit cinstit nu si-ar permite sa dea 100 de mii pentru asemenea..."trofeu". Omori un animal (elefant, leu sau tigru) de la 1-200 m distanta cu o pusca cu luneta ca sa demonstrezi ca esti "barbat" si sa compensezi lipsa "armei" din pantaloni?? Gunoaie ca asta si Tiriac sunt multe si majoritatea mosuleti "simpatici" de peste 60 de ani care doar asa pot sa mai dea si ei "gata" ceva. Vai de capul lor...Esti barbat, ia un cutit, si du-te si vaneaza un leu. Nu o pusca..

latzio80
latzio80  •  23 Noiembrie 2014, 22:13

Termenul de vanatoare nu e corect in acest caz, nu l-a omorat sa il manance, e o crima legala, o dovada de instabilitate psihica si lasitate.Daca tot ii plac elefantii putea sa isi cumpere unul viu!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează