FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

L-a refuzat pe Becali, acum e felicitat de un fotbalist legendar: "E de apreciat că un tânăr are maturitatea să refuze o ofertă de acolo"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 11:16

Fostul internațional Gheorghe Popescu a ținut să-l laude pe Dragoș Nedelcu, mijlocașul Viitorului, cel care a refuzat-o pe FCSB în această vară. 

"E bine pentru Viitorul că l-a păstrat. E de apreciat că un tânăr are maturitatea să refuze o ofertă a Stelei, extrem de avantajoasă din punct devedere financiar", a declarat "Baciul" la TV Sport Ro. 

Popescu a vorbit și despre meciul Viitorului cu APOEL, 1-0, vorbind despre șansele de calificare ale echipei lui Gheorghe Hagi. 

"Ciprioții produc un fotbal bun și cu siguranță vor crede în șansa lor la meciul retur. Viitorul trebuie să joace la fel de bine în meciul retur dacă vrea să se califice.

Cu siguranță, în Cipru va fi cu totul și cu totul alt meci. Ciprioții sunt obișnuiți cu astfel de meciuri europene. Evoluția de miercuri seară ne dă însă o încredere fantastică că Viitorul se poate califica mai departe", a spus Popescu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tanasevictor
tanasevictor  •  27 Iulie 2017, 15:20

Chiar daca Plzen pare o echipa mult mai rodata,nu se poate spune ca este calificata La meci egal dam vina pe antrenor Mai sunt cel putin 90 de minute in care se poate intoarce rezultatul Cream o presiune suplimentara gratuita Hai sa-i vedem duminica cum se prezinta Plsen venea dupa 8 meciuri cu adversari mult mai puternici

1983525858533835
Mihai Fcsb  •  27 Iulie 2017, 14:31

oare de ce este de apreciat k a refuzat oferta ? se duce afara si o sa frece bara gen chitu ,iancu ,manea marea speranta , tanase de la steaua care nu comfirma.

iosif_.vs
iosif_.vs  •  27 Iulie 2017, 14:28

Mai terminati cu stirile despre prostuI asta care nu a fost in stare sa ia 2 fundasi si un antrenor calumea si acum iar suntem eliminati din UCL!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează