FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-a umplut de nervi! Flavius Stoican s-a enervat pe Kamil Bilinski şi l-a scos de pe teren după 32 de minute » Reacţia care l-ar putea costa

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 21:49

Dinamo a avut un start de meci de coşmar cu Viitorul Constanţa, primind gol după doar 4 minute. Şi mai îngrijorător pentru Falvius Stoican a fost jocul echipei, care n-a mers sub nici o formă în prima parte.

Kamil Bilinski l-a scos din minţi pe Flavius Stoican şi a fost schimbat după doar 32 de minute, în locul său fiind introdus Dorin Rotariu.

Cu un zîmbet ironic pe faţă, Bilinski i-a cerut explicaţii lui Stoican la marginea terenului, însă nu a primit ce şi-a dorit şi a luat loc pe banca de rezerve.

Polonezul a marcat 6 goluri în acest sezon pentru Dinamo, fiind golgheterul echipei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
bitchstewie
bitchstewie  •  09 Noiembrie 2014, 18:27
Postat de unico_biancorossi pe 08 Noiembrie 2014, 22:43

e si normal, pericolul numarul 1 era kamil bilinsky. o bara, alte 2-3 oportunitati... era din alt... film. a fost schimbat de urgenta. asta e dovada suprema.

pai daca e asa, bai pacalici, atunci are trebui retrogradate ambele echipe, ia zi ai dovezi? =))

bitchstewie
bitchstewie  •  09 Noiembrie 2014, 18:20
Postat de unico_biancorossi pe 08 Noiembrie 2014, 22:45

stupid, inutil... nu ai treaba cu sportul. esti un idiot.

nici tu nu preaa esti inzestrat la mansarda, autoligheanule =))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Noiembrie 2014, 22:46
Postat de navzar_t pe 08 Noiembrie 2014, 01:48

Bilinski nu a inteles care trebuia sa fie deznodamantul meciului si risca sa de planurile peste cap. 3 meciuri consecutive pe teren propriu, toata lumea trebuie sa ajute marea echipa a regelui. Clar ca Dinamo era cea care putea ceda punctele cu usurinta... pozitie in clasament lejera, de cupe europene nici nu se pune problema. Mi-e sila sa ma mai uit la mizeria asta de campionat

excelent. bravo. tot stadionul s-a prins de manevra, de aia a si fost injurat si huiduit panarama ala de stoican.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează