FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

L-au "rezolvat" » Petre Grigoraş, aspru pedepsit după comportamentul de la meciul cu Astra! Suspendare plus amendă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 18:39

Pandurii lui Petre Grigoraş au pierdut la Giurgiu cu 2-1 în faţa Astrei, după ce gorjenii au condus cu 1-0 la pauză. 

Antrenorul Pandurilor a făcut praf atitudinea centralului Robert Dumitru, căruia i-a reproşat eliminarea prea uşoară a lui Erico, dar şi a sa, plus alte cîteva faze pe care susţine că le-a judecat pro Astra.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat pentru comportamentul de la meciul contra giurgiuvenilor, fiind suspendat pentru următoarele 4 meciuri şi are de plătit o amendă în valoare de 10.000 de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
euce
euce  •  02 Octombrie 2014, 11:14
Postat de unico_biancorossi pe 02 Octombrie 2014, 01:25

mmm, n-a fost el chiar asa vehement ca ala de la botosani, in meciul cu dinamo. ala a fost circar rau de tot, si nici macar nu avea dreptate,.

"omul de la botseni"a jucat teatru,un scenariu care a dus la intimidarea "fluerasului"s-a vazut dupa pauza,a flusterit tot ce siau dorit moldoveni

euce
euce  •  02 Octombrie 2014, 11:12

Grig,a avut dreptate,dar,cuvintele folosite,nu au fost prea OK!,a avut ghinion ca era dupa suspendarea de 6 luni a lu"niciolae-astra'si s-a dat o suspendare "promotionala""fluerasul"a tras clar cu giurgiuveni,de fapt e un arbitru de casa a lu "vama"

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Octombrie 2014, 01:25

mmm, n-a fost el chiar asa vehement ca ala de la botosani, in meciul cu dinamo. ala a fost circar rau de tot, si nici macar nu avea dreptate,.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează