FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

La un alt nivel! Reghecampf face lobby anti-Iordănescu: "Am sunat fiecare antrenor în parte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 09:16

Laurențiu Reghecampf a lămurit problema iscată între jucătorii Stelei și echipa națională a României și a ținut să specifice că a vorbit la telefon cu fiecare antrenor din Liga 1.

"Am clarificat ce s-a întîmplat, v-am spus cum au fost discuțiile. Selecționerul a hotărît să nu ia nici un jucător de la Steaua. Nu cred că trebuie să facem un mare scandal.

Am văzut că sînt foarte mulți colegi din Liga 1, de la celelalte echipe, care sînt supărați. Eu am ținut să-i sun pe fiecare în parte să le explic cum a fost discuția cu selecționerul Iordănescu.

Deci, nu a fost vorba că noi nu am vrut să dăm jucători, domnul Iordănescu n-a acceptat propunerea noastră, care era benefică ambelor părți, și a decis să nu mai ia niciun jucător de la noi", a spus Reghecampf la Digisport.

Selecționerul Anghel Iordănescu chemase în prima fază șase steliști la echipa națională: Niță, Papp, Toșca, Popa, Stanciu, Pintilii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
427278137453618
Walter Wicky  •  27 Ianuarie 2016, 17:35

De regula pe antrenorii echipelor ii suna d.na impresara,reghe suna doar sa le multumeasca.

zizu
zizu  •  27 Ianuarie 2016, 16:58

asta ca ce chestie suna EL antrenorii celorlalte echipe? cine e el ca sa faca asta? in ce calitate? vrea sa dea veridicitate...faptelor lui? are nevoie si de altii ca sa nu se zica faptul ca numai el....? ce se pricepe dl prodan sa scoata castanele din foc cu mana altuia...

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  27 Ianuarie 2016, 14:20

Mai manelistule,sa joci tu cu echipa lui Galca...cu frana pusa de tine si madam si totusi sa iei toate trei,nu sa incerci sa iei tot...esti un manelist de duzina,nu antrenor...!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close