FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII

La un pas de bătaie! Conflict în pauza meciului dintre ASA și Pandurii

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 22:05

La pauza meciului dintre ASA și Pandurii a avut loc un scandal uriaș în tribuna oficială a stadionului din Tîrgu Mureș.

Viceprimarul și oficialul celor din Tîrgu Mureș, Claudiu Maior, a sărit la bătaie și a încercat să-i lovească pe oficiali ai Pandurilor, a spus comentatorul meciului la Dolcesport.

Acesta s-a înjurat cu reprezentanții gorjenilor, timp în care au intervenit forțele de ordine și au liniștit spiritele. Totul a pornit de la penalty-ul dat de Cristi Balaj împotriva vicecampioanei României.

Cei de la ASA au contestat decizia, însă fostul arbitrul Constantin Zotta a declarat că a fost penalty clar.

Citește și: Scandal la ASA - Pandurii » Proteste vehemente la un penalty dat de Balaj pentru oaspeți!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
hotcocoa
hotcocoa  •  13 Februarie 2016, 16:36

danut ognean, vroiam sa iti zic cateva...dar te am cautat pe facebook...nu pot sa cred ca unii isi pun numele adevarat aici la comentarii sportive + poza de profil care o au si pe facebook.... . In fine...mi am dat seama ce fel de om esti din pozele si profilu tau...te las in lumea ta mica si vai de capul ei.

100002473541087
Danut Ognean  •  13 Februarie 2016, 12:07

zotta e un mincinos notoriu ca si asa zisul arbitru balas amandoi sunt pro fcsb! rusineeeeeeeeeeeeee

883137071780494
Doina Suciu  •  13 Februarie 2016, 10:48

vorbim de unul trimis in judecata pentru furtul ASA un milion de euro, cu mita Coral, cum scrie in dosarul primarului de zalau, cu furt 35.000 pe PFA de inginer tomatic, cum zice ANI:) Un nimeni:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează