FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuș a recunoscut! Cum îi spune vicecampioanei României! Nu, nu este FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 21:18

Marius Lăcătuș a dezvăluit cum îi spune vicecampioanei României. Nu FCSB, așa cum îi spun mulți dintre susținătorii CSA-ului. A vorbit și despre problemele pe care formația lui Laurențiu Reghecampf le are. 

"Din ceea ce văd eu, evoluţiile Stelei nu au fost cele mai bune. Motivele trebuie să şi le descopere ei între ei. Eu cred că la ora actuală duc lipsă de încredere. Aceasta vine odată cu rezultatele.

Probabil şi aceste rotaţii, aceste schimbări să îşi fi pus amprenta. Steaua nu a aliniat două meciuri acelaşi "11". Această lipsă de omogenitate se vede mai ales pe faza ofensivă.

Eu îmi doresc ca Viitorul să ia titlul, pentru toate investiţiile făcute de Hagi. Asta nu înseamnă că am ceva cu echipa lui Becali. Evident, doar nu o să ajung să ţin cu Dinamo acum sau cu Astra. Echipa patronată de Gigi, aşa îi spun echipei de acum", a zis Lăcătuș la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
mvradulescu
mvradulescu  •  08 Martie 2017, 07:59
Postat de catalynn pe 07 Martie 2017, 23:19

Perfect, asa ramane atunci! Insa daca fac astia stadionul cum se lauda, cred ca vom avea berarie in incinta, nu pisoarca calda si trezita pe care o gasesti de regula pe National Arena :-)))) Despre Palmares, o sa vezi din Iunie ce si cum, acum Steaua practic nu exita, inainte de orice trebuie afiliata la FRF.

Subscriu la punctul dumneavoastră de vedere. Nu sunt deranjat de „gargara” dinamoviștilor , ori a suporterilor fostei grupări sportive din Giulești, dar mă deranjează opiniile unor foști steliști, între care i-aș menționa pe Pițurcă și Lăcătuș (chiar și poziția din acest articol, deși încearcă cumva „să dreagă busuiocul”) !

westfield
westfield  •  08 Martie 2017, 00:05
Postat de daweroirl pe 08 Martie 2017, 00:01

mane ,si de cand voiam sa zic ca asta asta acel handeladrian ,stim noi care !:))of ,deci el este!:))

@catalynn e acelasi cu @timm acelasi cu @adryann ... baietii zic ca are mai multe dar de pe astea 3 scrie identic. Daca observi, pute de prosstie...isi dubleaza ultima litera la nume.

daweroirl
daweroirl  •  08 Martie 2017, 00:01
Postat de westfield pe 07 Martie 2017, 23:54

Cum faci fata bai sifiliticule cu atatea conturi? Pe articolul cu Radoi scrii de pe @adryann exact aceleasi baliverne. Psihoza intruchipata

mane ,si de cand voiam sa zic ca asta asta acel handeladrian ,stim noi care !:))of ,deci el este!:))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează