FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARMATEI

Lăcătuș, aproape de a numi noul antrenor de la CSA Steaua! Ultimul nume ofertat: "Eu aș fi principal, el director tehnic"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 11:32

CSA Steaua vrea ca în sezonul viitor să se înscrie în Liga a 4-a, iar Marius Lăcătuș, directorul tehnic, a început să caute un antrenor pentru echipa de seniori.

Nana Falemi, 42 de ani, a avut o rundă de negocieri cu Lăcătuș și ar putea să preia Steaua Armatei în următoarele săptămâni.

"Sunt antrenor şi vreau să antrenez. Discuţia cu Lăcătuș e pentru echipa de seniori. Eu am propus și am vorbit cu Lăcă pe treaba asta. Eu aș fi antrenor principal, iar Lăcătuş director tehnic.

Am propus şi un plan de organizare al secţiei de fotbal care include şi un plan de rebranding. Dacă nu se va concretiza, pot să iau şi o grupă de juniori. Chiar dacă plecăm din liga a 5-a sau a 4-a, creştem uşor, iar suporterii vor veni. Încă nu am primit un răspuns din partea lui Lăcătuş.

Se va merge pe varianta de jucători tineri, de 17-18 ani. Vom face selecţii de la echipele din Bucureşti şi din ţară pentru a face un lot bun cu care să promovăm. Ideea să aducem şi 5-6 jucători cu experienţă care să aducă un plus de valoare. În momentul ăsta echipa va fi susţinută din bugetul MApN", a spus Falemi la emisiunea ProSport live.

Camerunezul Falemi a jucat la Steaua din 1998 până în 2005, fiind unul dintre cei mai importanți jucători în acea perioadă. A mai jucat la Petroul, Ergotelis, FC Vaslui, Volyn Luțk, Jiangsu Sainti, Astra Giurgiu și Gaz Metan, retrăgându-se în 2011.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (120)
jalabert
jalabert  •  20 Februarie 2017, 18:37

Catalin Tolontan: CSA Steaua este un club bugetar. Are un buget de 10 milioane de euro care vine de la contribuabili.

indolentu
indolentu  •  20 Februarie 2017, 18:34
Postat de jalabert pe 20 Februarie 2017, 18:16

cum e mah sa va faca Maria Andries comunisti lipsiti de simtul ridicolului?

lasa ma abureala cu comunistii ca nu ma intereseaza tu raspunde la faza cu scrisul cu k si c cum ie acum poti sa tastezi cu c si nu nu k?n o mai da de gard ca nu tine vrajala.daca ai singe in instalatie raspunde n o mai da in diverse.

jalabert
jalabert  •  20 Februarie 2017, 18:16
Postat de indolentu pe 20 Februarie 2017, 18:10

te referi la julitusmod?si tot n ai raspuns cum de poti scrie acum cu c si nu cu k clonache.

cum e mah sa va faca Maria Andries comunisti lipsiti de simtul ridicolului?

Vezi toate comentariile (120)
Comentează