FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARMATEI

Lăcătuș dă noi detalii despre Steaua Armatei: "Cine zice că nu putem juca în Liga 1 și în Europa?" » Când anunță noul antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 11:23

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al Stelei Armatei, a vorbit despre proiectul CSA și a anunțat că până la finalul lunii februarie va numi noul antrenor.

"Am vorbit deja cu 5 antrenori, și mai tineri și mai cu experiență. Vreau ca până la finalul lunii februrarie să anunț noul antrenor. Aș vrea un tehnician stelist. Am vorbit doar cu foști jucători ai Stelei. Am vorbit și cu cei care antrenează la juniori și vom vorbi când echipele pleacă în cantonament la munte. Poate unul sau doi dintre cei care antrenează la juniori o să preia echipa.

Cine zice că nu avem dreptul de a juca în Liga 1? Nu mai departe de acum două săptămâni, cineva din FRF, juristul Adrian Stângaciu, zicea că putem juca și în Liga 1 și în cupele europene. Dar nu ne dorim asta. Este greu. Dacă vrei performanță, nu o poți face doar cu bani de la club și de la Minister. Vrem un parteneriat.

Rămâne de văzut în ce Ligă vom juca. Trebuie să depunem actele până pe 30 iunie și AMFB va decide unde vom juca, în Liga a 4-a sau a 5-a. Puteam începe din Liga a 3-a, printr-o asociere cu un club care are probleme financiare. Dar nici eu, nici conducerea clublui și nici cei din Minister, nu am fost de acord", a spus Lăcătuș la TV Digi Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
233337623792968
Daniel Muntean  •  01 Februarie 2017, 23:08

Bai oameni buni să vă fie rușine .Ne facem de ras in Europa,si vreți performanta .Sunt stelist dar sa va între in cap CSA De nu era Domnul Becali când a preluat clubul mai era Steaua .Nu mai era.Si voi Armata trebuie să vă ocupați de apărarea tarii nu sa distrugeți un club.Sincer mie rușine de ce se întâmplă.

573086349561973
Doar EU  •  01 Februarie 2017, 18:32

Ce echipa de unde are armata bani sa sustina echipa,nui de mirare doar traim in românia,daca nu era becali oare mai egzista asa zisa steua,nu am nimic cu armata sau becali doar sunt scirbit de ce se intimpla in tara asta si nu regret cam ales sa plec in alta tara

bigdeal
bigdeal  •  01 Februarie 2017, 17:34
Postat de catalynn pe 01 Februarie 2017, 14:24

La Sporting Becali te referi?! Ce treaba au ăia cu Steaua?! MApN vor trebui sa aducă pe însuși Patriarhul pt a sfinți locul si a îndepărta si ultimul picioruș de diavol becalist din Ghencea!

Il aduc pe Teodosie:))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează