FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lăcătuș, despre FCSB: "Îmi doresc să aibă rezultate! Nu pot ține cu CFR sau Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 22:08

Disputa dintre FCSB și CSA Steaua este una de notorietate. Nu puține au fost cazurile în care Gigi Becali s-a dezlănțuit la TV împotriva proiectului celor de la Armată. 

Nici suporterii Stelei nu au tăcut și nu ratează nicio ocazie să ironizeze FCSB, fiind deranjați de faptul că formația din Liga 1 continuă să se considere continuatoarea de drept a vechii echipe. 

Implicat în proiectul de la Armată, Marius Lăcătuș nu se sfiește să spună că este fanul FCSB-ului în Liga 1 și în cupele europene. 

"Îmi doresc ca FCSB să aibă rezultate bune, mai ales în competiția europeană. Iar în Liga 1 nu voi spune că vreau să câștige CFR-ul sau Dinamo. Niciodată! Să nu credeți așa ceva! Nu am nimic cu FCSB", a zis Marius Lăcătuș la TV Digi Sport. 

....despre problema de confuzie dintre FCSB și Steaua: "Trebuie să fii nebun să crezi că toată lumea o să le zică FCSB celor din Liga 1 în loc de Steaua. Pe mine ceea ce mă deranjează e că unii oameni o fac intenționat. Am eu pe cineva care cred că o face intenționat. Că invitații sau colaboratorii mai scapă, sau că pronunță Steaua, nu ai ce face. Nu-i poți acoperi gura. Dar când ești moderator sau realizator de emisiuni, trebuie să pronunți numele așa cum este în acte".

...despre un duel FCSB - Steaua: "Sentimentul nu va fi unul deloc plăcut atunci când vom ajunge, dacă o vom face, să jucăm împotriva FCSB-ului. Tot stadionul va striga probabil Steaua și nu putem să ne dăm seama pentru cine o face". 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (35)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  13 Octombrie 2017, 14:12

Bai tradatorule,voi in acte subteti csa steaua infiintati in 2017,restul sunt doar vise umede ale prostilir de la sud!

kla2005
kla2005  •  13 Octombrie 2017, 12:25

un search pe google FCSB si UEFA, primul rezultat e pagina FCSB de pe site-ul UEFA. click pe History (adica palmaresul echipei) si acolo se vede ca in palmaresul FCSB este trecuta Cupa Campionilor Europeni din 1986 si Supercupa Europei din 1987. Eu stiu ca echipa aia se numea STEAUA. Ca acum, IN Justitia Romana a decis ca Armata trebuie sa se numeasca Steaua, e altceva. Dar noi, suporterii stim ca #FCSB e #STEAUA link: www . uefa . com/teamsandplayers/teams/club=50065/profile/history/index.html (stergeti spatiile)

485809194904413
Costel Tudor  •  13 Octombrie 2017, 12:12

Nu cred ca exista *** care sa injure cum injura Lacatus . E f. greu de redat , iar hartia si calculatorul nu suporta asemenea *** ! In aceste conditii sa nu se mire ca in Giulesti este primit cu " flori " !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează