FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lăcătuș, mesaj pentru Gigi Becali în războiul pentru siglă: "Bine, mă, dacă el crede asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 22:02

Marius Lăcătuș nu-i dă nicio șansă lui Gigi Becali să recupereze sigla, în ciuda spuselor patronului FCSB din ultima vreme. "Fiara" chiar îl pune pe Becali să folosească sigla.

"Bine, mă, dacă el crede asta... Să folosească el stema dacă este convins că e atât de simplu.

Nu are, însă, nicio șansă să recupereze sigla. Odată ce ai pierdut-o, nu cred că mai poți să o recuperezi”, a spus Lăcătuș, pentru Pro X.

"În 5-6 luni o să fim din nou Steaua, staţi liniştiţi. Câştig toate procesele, o să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Voi vă daţi seama că Dinamo se vinde cu două milioane de euro şi nu o ia nimeni?

Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?", spusese Becali la TV Digi în urmă cu câteva săptămâni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
alex_1973
alex_1973  •  10 Ianuarie 2018, 14:14

Doamne ce frumos este acest steag.și ce *** și poate poza cu el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  10 Ianuarie 2018, 13:06

Jiji a pierdut toate procesele pana acum.dar el tot spera.Dacă nu ar ieși cu astfel de minciuni în media credeți ca ar mai avea și pe cei 2-3 mii de susținători care în naivitatea lor cred ca vin pentru Steaua?Sau sa găsit alt avocat care îi tot promite ca o sa câștige sa îl mănânce de bani.Ăsta sunt ultimile zbateri ale lui.

gicab
gicab  •  10 Ianuarie 2018, 10:08

CSA Steaua nu activează intr-o liga județeana ci municipală mai VOSGLO

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close