FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Lăcătuș și-a desemnat favorita la titlu: "Merită acest lucru"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 19:06

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al echipei de fotbal a CSA Steaua, a declarat că își dorește ca Viitorul să câștige titlul în Liga 1. 

"Îmi doresc din tot sufletul ca Hagi să reuşească, pentru că eu cred că merită acest lucru. La toate investiţiile pe care le-a făcut , la tot ceea ce face la Academie, la cât suflet pune, eu cred că merită.

Merită ca într-o zi să iasă campion, dacă va fi anul acesta foarte bine, bravo lui. Dacă nu, pe viitor îi va fi mult mai greu", a declarat Marius Lăcătuș, conform TV Digi Sport.

  • Viitorul se află momentan pe locul 2, însă va câștiga titlul în cazul în care o va învinge pe CFR Cluj în ultima etapă, indiferent de rezultatele contracandidatelor FCSB și Dinamo. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
poison
poison  •  10 Mai 2017, 08:26

Evidenta ca reprezentii Stelei Bucuresti tin cu Hagi si nu cu Fc Fcsb sau Dinamo.. Hagi a jucat la Steaua, impreuna cu Lacatus au adus glorie Stelei.. Dinamo e rivala istorica a Stelei Bucuresti. Fc Fcsb e fix nuca in perete.. Ce legatura are Lacatus cu Fc Fcsb? De ce ar tine cu Fc Fcsb?? Jurnalistii astia..

perseus.x
perseus.x  •  10 Mai 2017, 02:03

Lacatus e un mizerabil...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează