FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuș, tot mai categoric în războlui Becali - Armată: "Palmaresul și sigla sunt la CSA! De ce să nu existe o primă liga cu Steaua lui Becali și Steaua celor de la CSA? "

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 14:19

Marius Lăcătuș, fost antrenor și jucător la Steaua, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Armată, despre situația formației roș-albastre și despre posibilitatea înființării unei noi echipe.

"Dacă cei din conducerea clubului și Ministerul se pun de acord, trebuie început de jos. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă echipa de seniori a clubului Steaua ar începe din liga a doua? Ce scandal ar fi. Dacă se dorește o echipă de seniori, se va pleca dintr-o ligă inferioară. Cu cât ajunge mai sus cu atât mai bine pentru Clubul Sportiv al Armatei. De ce să nu existe o primă liga cu Steaua lui Becali și Steaua celor de la CSA?

Este greu să faci o echipă. Rămâne de văzut dacă Ministerul și clubul sunt dispuse să facă aceste investiții. E vorba de o echipă de seniori și de grupele de juniori, iar asta costă.

Important e să se plece la drum, să urnim căruța, dar în principiu nu mă văd antrenând acea echipă. Mi-aș dori antrenori cu nume, foști steliști. Mi-ar plăcea să nu am responsabilitate deloc, ci să am rol consultativ. E important în vitrina cui va fi trofeul Cupei Campionilor Europeni. Deocamdată, palmaresul și sigla sunt la Clubul Sportiv al Armatei", a spus Lăcătuș la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
213504049102261
Asfac Doru Nanu  •  10 Decembrie 2016, 07:33

Armata si Lacatus fac jocurile tradatorilor de tara.Daca nu era Becali care sa sustina aceasta echipa Steaua era desfiintata de mult.Rusinos gestul lui Lacatus.Apreciez ministerul de interne care nu si-a propus sa distruga echipa Dinamo chiar daca e preluata de Negoita in conditii mult mai dubioase.De ce ministerul nu se lupta si ASA TG.MURES este tot echipa armatei?

1168431799890891
Dragos Sidorencu  •  09 Decembrie 2016, 22:45

Lacatus a luato razna, o sa-i faca armata echipa cand o sa zboare porcii...aia n-au bani de bocanci...sa fim seriosi, apropo, palmaresul si cupa campionilor este la Fc Steaua de acum...Lacatus ai ajuns o rusine...

239210873112253
Adrian Și Atât  •  09 Decembrie 2016, 21:46
Postat de vasy86le pe 09 Decembrie 2016, 19:54

Nu are cum sa existe si steaua si fcsb, una din ele trebuie sa porneasca din liga a IV-a , daca CSA detine palmaresul, sigla bla bla, ar trebui sa ia locul actualei FCSB iar FCSB sa fie retrogradata in liga a -IV-a pentru ca de acolo trebuie sa inceapa o echipa noua.O alta chestie, daca CSA e adevarata steaua, ce jucatori are? ca astia de la fcsb sunt ai fcsb, deci, CSA nu are niciun jucator? deci nu e o echipa, ca o echipa e formata din jucatori,rezerve, staf etc etc.

Gresesti. FCSB, a continuat activitatea fotbalistica a echipei Steaua. Cum sa intimplat asta? Aici putem face 2 supozitii: 1. Cesionarea a ”ceva” pe perioada determinata. Unde prin ceva putem intelege: sigla, echipa, stadion... naiba stie ce. 2. Preluarea echipei in anumite conditii si cu anumite clauze. Prin absurd sa presupunem ca o clauza a fost incalcata. Din punct de vedere legal echipa actuala e continuitoarea, fotbalistic vorbind, a vechii echipe pina in momentul in care o instanta va decide anularea perioadei de inainte de preluare din istoria actualei echipe. Dar asta nu va insemna ca echipa trebuie retrogadata, stigmatizata etc. Va fi FCSB si punct. Numele complet desi cuprinde in el ”Steaua” este cel cu care actuala echipa a ajuns intro semifinala de cupa europeana. E firesc ca echipa sa continuie activitatea sub acest nume desi poate nu va detine marca, sigla, palmares si naiba mai stie ce.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează