FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Lămuriri de la medicul Stelei » Ce s-a întîmplat cu Dodel în Bulgaria, cînd revine Bourceanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 15:10

Medicul Stelei a lămurit situaţia accidentaţilor din tabăra roş-albaştrilor şi spune cine va lipsi la următorul meci.

Flavian Arămitu, medicul Stelei, a luat fiecare jucător în parte şi a dat detalii despre accidentările pe care aceştia le au sau le-au suferit.

" Arlauskis a avut o mică durere la muşchi, dar acum nu mai are nimic acum, la ultimul meci n-a fost folosit pentru că a fost lăsat să plece mai devreme la echipa naţională.

Tănase a suferit o accidentare la muşchiul aductor stîng. Jucătorul a evoluat foarte bine la antrenamente, iar în ziua meciului cu Ludogoreţ a fost o decizie de comun acord pentru ca el să joace.

Sînmărtean a suferit o fractură combrală a coastei 8, în returul cu Aktobe de la Bucureşti, de aceea a şi fost schimbat. Inserţia coastei s-a rupt. De atunci jucătorul joacă cu infiltraţii. Varela nu a suferit nici o accidentare de cînd sînt eu la club. Latovlevici este şi el apt pentru următorul meci. Sperăm ca Bourceanu să revină în maxim o lună, după care să înceapă antrenamentele uşoare", a spus doctorul Flavian Arămitu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
plischi
plischi  •  11 Septembrie 2014, 07:21

pe bourceanu trebuie sa va straduiti sa-l refaceti cat mai repede, poate ca turcii vor avea nevoie de el mai tarziu!

bazileon
bazileon  •  10 Septembrie 2014, 18:57

Paligora, Aramitu si altii ca ei sunt un fel de maseuri sefi, ori, nu ca sa-l citez pe Asasinu, niste felceri. Dar cine stie ce medicina alternativa practica ei!

bazileon
bazileon  •  10 Septembrie 2014, 18:54
Postat de elena_cost pe 10 Septembrie 2014, 15:25

Mai doctoras. Pai tu vrei sa mai asteptam alti 10 ani ca si cu Paligora? Voi vreti sa va faceti toti stagiatura la Steaua doar pentru ca sunteti cu relatii ? Mai conducerea Stelei, nu credeti ca era normal sa aduceti un doctor cu experienta ? Nu credeti ca si asta a contat la eliminarea noastra? Nu credeti ca avem nevoie de un medic care sa decida ? Daca medicul il intreaba pe Dodel, pai Dodel ce sa zica. El vroia sa joace. Dar cu ce pret ? Fac pariu ca tot calicul ala de Argaseala si-a bagat coada. Avem atatia medici sportivi cu experietanta bogata, dar asa e la steaua pe vremea lu' Jiji si Argasitu. Bravo conducere de c....

Ma tem ca nici Paligora nu avea cele mai potrivite acreditari. Venind la Steaua ca medic de medicina generala, ca si Aramitu (?), s-a calificat 'la locu'de munca'', cu toate conotatiile sintagmei; chiar daca si-a luat vreo specializare in medicina sportiva, e greu de crezut ca putea face si serviciul la club si rezidentiatul in cele mai bune conditii. Acest Aramitu ne e prezentat ca absolvent in 2010 si ''specialist'' in 2012. Specialist in ce? Cica ar fi participat la un seminar despre imagistica traumatismelor umarului - asta era mai potrivita la handbal. E clar, vremea marilor profesionisti medicali pe langa echipe de club - traumatologi, med. sportiva, etc a trecut.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close