FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 1-0

Laude pentru propria echipă după o nouă victorie în Liga 1: "Trebuie să remarc inteligența tactică a jucătorilor mei"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 21:17

Costel Enache, antrenorul revelației FC Botoșani, a comentat succesul înregistrat de echipa sa pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-0. 

"E un moment care ne aduce satisfacție și bucurie, dar în același timp și responsabilitate. Ne-am creat un culoar bun, dar ne vedem responsabili să ducem asta până la capăt.

N-am avut un joc ușor, am întâlnit un adversar bine-organizat, cu un joc foarte bine pus la punct. Trebuie să remarc inteligența tactică a jucătorilor mei, care au gestionat foarte bine meciul. E meritul jucătorilor și trebuie să le mulțumesc.

Se vede play-off-ul, dar trebuie să fim concentrați în continuare și să dăm dovadă de seriozitate", a declarat Costel Enache, la conferința de presă de după meci. 

Grație victoriei cu FC Voluntari, moldovenii au acumulat 31 de puncte, situându-se pe locul 4, cu 31 de puncte. Botoșănenii sunt la doar patru puncte de liderul FCSB și au, în momentul de față, 10 puncte peste Dinamo, ocupanta locului 7.

Vezi aici cronica partidei FC Botoșani - FC Voluntari 1-0

VIDEO cu cele mai importante faze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
106452019897999
Eduard Girnita  •  03 Noiembrie 2017, 22:19

Bravo si felicitari d-le Enache pt. d-vs si elevii pe care ai aveti sub " comanda"!!!Se vede ca aveti " stofa " de antrenor iar rezultatele demonstreaza acest lucru.Mult succes in continuare va doresc!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează