FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Laude pentru Vătăjelu, după transferul la Sparta Praga: "În Europa nu sunt mulți fundași ca el, poate doar Marcelo și Jordi Alba"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 11:30

Antrenorul lui CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, a vorbit despre transferul lui Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga. Tehnicianul oltenilor l-a comparat pe fostul său jucător cu fundași stânga de anvergură din Europa, precum Marcelo sau Jordi Alba. 

"E o echipă care a jucat în Liga Campionilor, în preliminarii, este o echipă serioasă, o echipă puternică. E un transfer bun pentru toată lumea. În Europa nu sunt mulți fundași la fel ca el, așa ofensivi. În afară de Marcelo, care este unul dintre cei mai buni, dar să facă faza de apărare și să fie și ofensiv, poate și Jordi Alba.

Sigur, am mai văzut și la PSG, am mai văzut prin Anglia, dar este un jucător care poate să ajute foarte mult echipa. Este unul dintre cei mai ofensivi fundași, asta nu înseană că nu are deficiențe pe care ar trebui să le rezolve. Sper chiar să reușească un transfer la o echipă mai bună pe viitor", a spus Mulțescu la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
brandremist
brandremist  •  27 Decembrie 2016, 18:08
Postat de vladutz13 pe 25 Decembrie 2016, 12:08

Of, of... pai nu a fost nici cel mai bun fundas stanga din campionatul nostru in ultimii ani....

Filip și Toșca îi dau clasă la orice oră. Ăștia sunt jucători de Națională.

onduku
onduku  •  26 Decembrie 2016, 11:43
Postat de digei pe 25 Decembrie 2016, 12:10

Nu stiu daca e chiar atat de bun dar de la Craiova e cel mai bun,era vedeta degeaba incerca presa stimulata de oameni interesati sa-l faca pe Ivan vedeta echipei,un jucator de duzina,mediocru,un caraghios chiar daca are 18 ani (tot 18 are ? ) deci "de perspectiva" .... Perspectiva sa ramana toata viata o speranta.

Si Vatajelu e bunicel, dar Ivan ala ar putea deveni mare scula daca e sprijinit, antrenat si dezvoltat fizic si tehnic mai mult.

onduku
onduku  •  26 Decembrie 2016, 11:42

Vai de capul tau, Multescule! Sa-ti dau 10-15 exemple de fundasi brazilieni stanga de prin Europa care ara terenul cu asta in spate?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează