FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre transferuri: "Sînt mulţi jucători pe lista noastră!" » Anunţ surpriză despre Federico Piovaccari

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 18:25

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a pregătit lista jucătorilor pe care îi doreşte din sezonul viitor în echipa sa. Tehnicianul roş-albaştrilor a anunţat că această listă o va prezenta patronului, iar Gigi va decide ce jucători poate cumpăra dintre cei prezentaţi. 

"Avem o listă de jucători pe care am discutat-o cu Mihai Stoica. Trebuie să o transmitem patronului. Cînd terminăm sezonul, tragem linie şi vedem care sînt jucătorii de care ne vom despărţi.

Sînt mulţi jucători pe lista noastră. Încercăm să aducem în primul rînd jucători români, pentru că asta e dorinţa patronului. Sînt jucători care vor avea oferte în perioada următoare.

Trebuie să punem în balanţă ce vrem. Va trebui să dăm drumul unor jucători. Nu îmi e teamă de acest lucru, pentru că am jucători tineri care pot ajunge departe.

Federico Piovaccari termină contractul cu noi. Aştpetăm să terminăm sezonul şi vom discuta cu patronul dacă există posibilitatea să îl mai împrumutăm încă un sezon. Depinde de multe lucruri.

Dacă ei ne propun să-l cumpărăm, noi nu putem. Deci Federico e în continuare dorit la noi, dar depinde şi de el. Trebuie să fie de acord şi familia lui. Nu vreau să luăm un jucător care nu e liniştit aici", a spus Laurenţiu Reghecampf la Sport Total FM.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (49)
vasile_69
vasile_69  •  24 Aprilie 2014, 11:32

Steaua este ceam mai blatuitoare echipa, face blaturi pe banda rulanta, dar cele mai mari blaturi le-a facut in meciurile: Steaua- Chelsea 1-0, Steaua-Ajax 2-0, Steaua-AS Roma 3-1, Steaua-Glasgow Rangers 1-0,Steaua-Anderlecht 3-0, Steaua-IFK Goteborg 5-1, Steaua-Galatasaray 4-0, Steaua-Lens 4-0, Sparta Praga-Steaua 1-5, Steaua-MTK Budapesta 4-0, FC Barcelona-Steaua 0-2, Steaua-Dinamo Kiev 1-0 etc. Bai fratilor , dar ce de blaturi a facut Steaua asta , ba esti nebun !

aagaard
aagaard  •  23 Aprilie 2014, 19:29
Postat de vasileschi pe 23 Aprilie 2014, 08:08

Da asa e Steaua este cu o clasa daca nu mai mult peste celalalte echipe din liga 1 , dar fi sincer si recunoaste cam pe ce loc ar termina aceasta mare echipa a Stelei in alt campionat , si nu unul de prima mana sa zicem in cel al Austriei .

Pe locul 1, campionatul Austriei este slab.

speedy73
speedy73  •  23 Aprilie 2014, 10:18
Postat de vasileschi pe 23 Aprilie 2014, 08:08

Da asa e Steaua este cu o clasa daca nu mai mult peste celalalte echipe din liga 1 , dar fi sincer si recunoaste cam pe ce loc ar termina aceasta mare echipa a Stelei in alt campionat , si nu unul de prima mana sa zicem in cel al Austriei .

in austria termina lejer in primele 3, poate si castiga titlul. nu ai ales exemplul potrivit. in franta, italia, sau germania probabil ar retrograda...nu mai zic in spania.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează