FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME

Laurenţiu Reghecampf: "Ar trebui publicate stenogramele celorlalţi patroni, nu doar ale lui Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

Laurenţiu Reghecampf, jucătorul lui Kaiserslautern, crede că s-a mers prea departe cu stenogramele şi nu este corect ca doar cele ale lui Gigi Becali să apară.

"Gigi Becali probabil că vroia să îi dea nişte sfaturi. Eu îl cunosc foarte bine pe Lăcă şi pe Gigi Becali şi nu cred că el se băga la echipă. Stenogramele sînt extrase din context. S-a mers prea departe. În Germania, dacă era vorba de cumpărarea unui meci, echipa era retrogradată în liga a V-a. Ar trebui date toate discuţiile de la toţi patronii, nu doar de la Gigi Becali", a spus Laurenţiu Reghecampf.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  02 Februarie 2009, 00:27

Becali a avut gura mare si i-a enervat pe toti ceilalti mafioti ! Asa ca se incearca eliminarea lui din schema. Daca s-ar publica convorbirile tuturor celor implicati in fotbal, s-ar desfiinta campionatul de la prima liga pana la ultima. Iar implicatiile ar fi sigur mult mai mari, ar duce si la alte personaje publice, din media, politice, etc.

 •  01 Februarie 2009, 20:39

uni sunt prea prosti.nu se vede ca au ceva cu gigi.anul trecut sa tras cu cluj acum se trage cu dinamo .dar uni sunt prea prosti sa inteleaga.asa ca voi stelisti criticati prin gigi steaua.acum 3 ani daca intrebai daca e bun copos auzeai ca poate fi altul si mai bun.acum nu vine nimeni sa bage bani.la fel sar intimpla si la steaua daca ar pleca gigi.

 •  01 Februarie 2009, 19:36

Daca ar ma-i fi fost si alte stenograme interesante precis le-ar fi dat,se vede corectitudinea lui becali [aranjamente bani coruptie =performanta]asa a castigat steaua trofee.tot se lauda ce echipa mare e steaua dar fara valize nu bate pe nimeni eventual echipe din liga 2.steaua e o echipa de PAPAGALI fara valoare de cind a venit ciobanul si asa va fi pana ciobanul va fi la STEAUA.HAI CFR.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează