FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Laurenţiu Reghecampf atacă Dinamo: "În comparaţie cu Steaua e ca o Dacie lîngă un Mercedes!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 19:48

Deşi acum antrenează Al Hilal, în Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf nu a uitat de Dinamo şi o atacă pe rivala Stelei.

" Dinamo nu se poate bate cu Steaua fără investiţii. Înainte de fiecare meci, cei de la Dinamo spuneau că vor cîştiga, dar niciodată nu reuşeau asta. Steaua este mult peste ei. Este ca şi cum ai compara o Dacie cu un Mercedes!

Este foarte greu să faci performanţă la Dinamo. Este multă presiune, pentru că oamenii au fost învăţaţi cu rezultatele. Dar este nevoie de bani, altfel nu se poate", a spus Laurenţiu Reghecampf la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
zerord
zerord  •  12 Ianuarie 2015, 10:01

Laurentiu si de-acolo din arabia vad ca tot s..i p...!

iuliuandrei
iuliuandrei  •  12 Ianuarie 2015, 07:39

am vaz ce mare antrenor esti .... ai castigat LIGA CAMPIONILOR IN ASIA,NU?...aaaaaaa....PARDON, ai luat bataie de la super puterea fotbalistica "nu stiu-cum sydnei" faci comentarii de-astea ca sa te bagi iar in seama , in cazul in care Galca e dat afara...CERSETORULE! Mai are PANARAMODANCA TRENINGURI? stii de care vorbesc,nu? alea de la fotbalistii aia carora le "SUCEA palmaresu" in vorbitoarea ei . intelegi tu ,esti bajeat destept...sper!

iuliuandrei
iuliuandrei  •  12 Ianuarie 2015, 07:34

tu , GELATINOSULE -LIBIDINOSULE esti ca o DACIE pe langa orice barbat,iar caricature aia de nevasta-ta este un pic mai urata decat tine si o aseman cu un trabant

Vezi toate comentariile (67)
Comentează