FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf criticat: "Ce-l interesează pe el?" » Steaua e analizată la rece: "Probleme în conducere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 15:50

Jucătorii Stelei au fost bulversaţi de situaţia incredibilă de la Vaslui, ai cărei fotbalişti au ameninţat cu neprezentarea, dar rezultatul partidei a fost unul surprinzător, 0-1. După ce Laurenţiu Reghecampf, dar şi unii fotbalişti ai roş-albaştrilor şi-au acuzat adversarii pentru această "strategie", Emeric Ienei îi ceartă pe stelişti.Antrenorul care a cîştigat Cupa Campionilor cu Steaua crede că echipa din Ghencea are slăbiciuni la nivel de conducere.

Steaua nu a jucat nimic. La finalul partidei, am văzut declaraţii cum că nu este normal cum a procedat Vasluiul, că au spus că vin cu juniorii şi că, pînă la urmă, au jucat cu prima echipă. Ce-l interesează pe el acest lucru?

Pe tine trebuie să te intereseze echipa ta! A fost o atmosferă lejeră, cei care reprezintă conducerea Stelei ar fi trebuit să fie mult mai eficienţi. Nu au putut să-i mobilizeze. Tu nu trebuie să te pregăteşti pentru juniorii lor, ci pentru un meci pe care trebuie să-l cîştigi indiferent de condiţii. Steaua nu ar fi trebuit să pice în această capcană, nu conta dacă FC Vaslui ar fi venit sau nu cu juniorii”, a spus Ienei pentru Fanatik.

Laurenţiu Reghecampf îi acuză pe vasluieni: "Ne-au întins o capcană!" Probleme mari pentru cîţiva stelişti: "Li s-a făcut rău"

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
supereduardo10
supereduardo10  •  14 Aprilie 2014, 10:15
Postat de blacmen pe 14 Aprilie 2014, 08:30

pt toti cei care sustin ca a fost blat: e clar ca pt voi fotbalul e o enigma, un SF, o conspiratie totala!... un blat nu asteapta min 85, asta in conditiile in care tu te repezi sa o dai in bara din 6 metri la 0-0

ce dr sa stie bahaitti astia ei fac blaturi pe banda rulanta si cat pierd pe bune zic ca-i blat...:))) in primul rand ca tineti cu o blatista si in al 2 lea rand FCParnaia este tot ce e mai urat in sport,...o facaturaComentariul tău...

blacmen
blacmen  •  14 Aprilie 2014, 08:30

pt toti cei care sustin ca a fost blat: e clar ca pt voi fotbalul e o enigma, un SF, o conspiratie totala!... un blat nu asteapta min 85, asta in conditiile in care tu te repezi sa o dai in bara din 6 metri la 0-0

hanmocar
hanmocar  •  14 Aprilie 2014, 07:28

BRE NEA IMI , TOT PERVERS AI RAMAS, CA NEA CASHCHETA DE ALTFEL ! SHAME , SHAME , SHAME , SHAME ON YOU, IF YOU CAN'T DANCE TOO !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close