FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurențiu Reghecampf, criticat de un antrenor din România: "Nu sunt de acord cu așa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 14:07

Dorinel Munteanu critică strategia lui Reghecampf de a menaja foarte mulți jucători la meciurile din Cupa României și Cupa Ligii. 

"Probabil unu sau doi puteau fi menajați, dar aşa, în număr mai mare, nu am fost niciodată de acord şi nu voi fi niciodată de acord, fiindcă îşi pierd ritmul jocului. Zici că-i menajezi şi la meciul următor acei jucători nu mai sunt proaspeţi sau nu mai au aceeaşi formă.

O formă sportivă nu se pierde la un joc, chiar dacă este un ritm din trei în trei zile.

Steaua nici nu are un lot de 22 de jucători cam de aceeaşi valoare. Diferenţele sunt foarte mari. Dacă pierdeau meciul cu Astra? Intrau într-o serie de meciuri fără victorie şi iar se punea un semn de întrebare din punct de vedere psihic al echipei. Dar nu cred că Reghe va avea probleme şi sunt convins că echipa va arată în aceste jocuri mult mai bine din punct de vedere fizic", a spus Dorinel Munteanu la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andy_2008
andy_2008  •  10 Martie 2016, 15:18

Marele antrenor,comentator Dorinel unde antreneaza?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează