FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Laurenţiu Reghecampf este nemulţumit: "M-au deranjat comentariile dinamoviştilor" » Clauza care-l ţine la Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 14:19

Steaua s-a calificat fără probleme în finala Cupei României cu scorul general de 6-3, dar în retur nu a mai reuşit să se impună, elevii lui Flavius Stoican egalînd pe final.

După meci, chiar tehnicianul dinamovist a declarat că diferenţa a fost făcută de cele 7 minute din tur, iar în rest cele două echipe au fost egale.

Declaraţiile lui Stoican au fost sancţionate de Reghecampf:  "M-au deranjat comentariile celor de la Dinamo. În momentul de faţă Steaua este mult peste Dinamo, nu doar acele 7 minute au contat. Dinamo nu a fost egală Stelei nici în meciul retur de joi", a explicat stelistul.

Reghecampf a explicat şi de ce va continua la Steaua şi din vară: "Am un contract ferm cu Steaua şi orice echipă care mă vrea trebuie să plătească un milion de euro".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
14mai1948
14mai1948  •  20 Aprilie 2014, 11:09

mai bine reghe sa ne spuna la toti ce il multumeste , stim ca e nemultumit aproape de toate ... acum e multumit de kovacs ?

ciur
ciur  •  20 Aprilie 2014, 09:20

...DECE ramane reghefurtz la steaua??? Simplu: pentru ca NU-l vrea nimeni in WEST!!! Cine si vrea un analfabet cu 4-5 clase primare ? Un agramat, care balbaie 5 fraze din care NU intelege omul nimic...nici el!!!!Poate il iau sarbii...ca expert in meciuri-BLAT...

demolarii
demolarii  •  20 Aprilie 2014, 01:06
Postat de scorpi123 pe 19 Aprilie 2014, 21:53

Vad pe aici numai comentarii...de comentarii... SUNTETI INVIDIOSI. Asa menelist cum il faceti voi...are rezultate! VA ROADE INVIDIA...vai de mama voastra!

De rezultatele lui nu mai pot....acum am liber cand joaca Steaua, si inca vreo 15 echipe de Liga I. Nu mai prezinta interes pentru a fi vizionate, nici macar la emisiuni de bancuri.........valoare exacta este sub 1 leu a interesului acestei competiti. Macar acum pot juca si eu un fotbal serios, cu fiu-meu. 1-1 si fara suparare, doar bucuria de a ne simtii bine.....refulari, nevroze si can-can-uri ca ale agreatului, inclusiv rezultate, gaseai cate vrei prin Infractorul Mov........

Vezi toate comentariile (51)
Comentează