FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf îi atenţionează pe stelişti: "Gigi greşeşte dacă face asta" » Ce spune despre Mihai Stoica şi Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 19:54

Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a comentat declaraţiile antrenorului roş-albaştrilor şi a vorbit şi despre situaţia actuală de la echipa pe care a condus-o timp de doi ani. 

...despre controversele legate de fostul medic al Stelei: "“Înainte să plece, chiar Radu Paligora a vrut să ajute clubul şi să aducă un doctor la echipă, dar nu ştiu ce s-a întîmplat. Dar aceste lucruri trebuiau clarificate de atunci, nu la cîteva luni mai târziu. Nu cred totuşi că Costel Gâlcă a spus însă acest lucru, mai degrabă a vrut să se refere la altceva.

Toate dosarele despre jucători pe care le-a avut Radu Paligora la Steaua au rămas la club, nu avea ce să facă mai departe cu ele. Dar aceste lucruri se pot clarifica, nu ne aflăm la capătul lumii! Există telefoane, există mail, se pot rezolva.
Toţi cei care am lucrat la Steaua sîntem aproape de club, de echipă şi îi vrem binele" ("Am cerut medicului Paligora un raport despre fiecare jucător în parte, nu mi-a dat", a spus Gâlcă.)

...despre înlocuirea lui MM: "Dacă Gigi Becali vrea să aducă pe cineva în locul lui MM, greşeşte. MM e de neînlocuit, nu mulţi manageri pot face ceea ce făcea el. Eu mi-am apărat singur echipa cînd MM nu a mai fost lîngă noi. Oricum, cineva trebuie să vorbească pentru club".

...despre Costel Gâlcă: "Eu îl susţin pe Costel Gâlcă, îmi place de el ca om. Am vorbit cu el de două ori. Steaua deocamdată e în grupele Europa League, nu a a reuşit să meargă în Ligă, este într-adevăr o problemă, dar viaţa merge înainte", a spus Reghe la Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
madskills
madskills  •  11 Septembrie 2014, 07:11
Postat de kikipulescu pe 10 Septembrie 2014, 22:03

Deja ma plictiseste asta. In curand o sa-si dea cu parerea si de conflictul Rusia-Ucraina si de incalzirea globala. Sa-si vada de manelele lui si de nevasta aia cu mop pe cap.

pana una alta manelistul sustinut de mopul lui au adus Stelei 2 titluri consecutive si mai important, au defilat in forta. Uite-te la actuala echipa..cad jucatorii pe capete dpdv fizic, zici ca sunt antrenati de un profesor de gimnaziu. Ideile tactice lipsesc cu desavarsire, indisciplina e la ea acasa si toti jucatorii vor sa plece. Eu cred ca e o mica (MARE) diferenta intre manelist si Costel, care e orice numai antrenor nu, impreuna cu toata echipa lui.

qpax
qpax  •  11 Septembrie 2014, 05:45

Aduceti PRESEDINTE la Steaua .... mai lasati-ma cu mmu ...:))

nebraska
nebraska  •  11 Septembrie 2014, 01:38
Postat de steaua1986forever pe 10 Septembrie 2014, 22:02

in schimb tu Hlabine ai ramas la pastilele obisnuite. Partea proasta e ca nu isi mai fac efectul de multa vreme iar in curand cred ca o sa te numesc Houdini, evadezi mult prea usor din camasa aia de forta pe care incompetentii aia nu ti-o fixeaza bine....

N-ai murit prostovane? Pacat....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează