FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Laurenţiu Reghecampf laudă Steaua: "Va domina încă 10 ani campionatul" » Ce spune despre o revenire în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 11:07

După ce a fost demis de la Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre o posibilă revenire în Liga 1, chiar şi la altă echipă decît Steaua.

"Niciodată nu am să spun niciodată. În viaţă şi în fotbal orice se poate întîmpla şi pot ajunge oriunde. În acest moment am oferte şi există discuţii foarte multe. Mă simt onorat să aud că sînt cluburi care mă vor. Oamenii care se pricep la fotbal îmi recunosc valoarea şi le mulţumesc", a spus Reghecampf într-un interviu pentru Fanatik.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit despre situaţia echipei şi laudă campania de achiziţii.

"Dacă celalalte echipe nu investesc, Steaua o să domine încă zece ani campionatul de la noi. Echipa a demonstrat că merge deja din inerţie. Este foarte bună. Chiar dacă pleacă jucători, mereu vin din urmă alţi fotbalişti, poate chiar mai buni. Media de vîrstă este una senzaţională.

Au făcut transferuri foarte bune. George Ţucudean este foarte bun şi este un jucător pe care eu l-am dorit la Steaua, dar nu am putut să-l luăm. Gabi Tamaş este un super fotbalist şi o achizţie foarte bună, iar Rareş Enceanu este de mare viitor", a mai adăugat fostul antrenor al roş-albaştrilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
filemonbaucis
filemonbaucis  •  23 Februarie 2015, 10:28

O SA DOMINE CUMA A DOMINAT SI IN MECIUL CU RAPIDUL (0-1)....LICARUL DE MOMENT AL STELEI NU E DECIT LUCIUL UNEI BALTI INAINTE SA SECE....

preagr.eu
preagr.eu  •  22 Februarie 2015, 14:16

Reghecampf pregateste revenirea dupa fiasco-ul arab...

sapte_neti
sapte_neti  •  22 Februarie 2015, 14:01
Postat de ortega pe 22 Februarie 2015, 13:57

Labahule , nu vii să mă ții de pix când urinez , că probabil îți tremură mâna de la Alzheimer sau de la droguri , și-mi faci și mie o mică plăcere ...

ti-o tine m@-th@ :))))) doar atat stie sa faca aallccoolista, sa te tina de pix, sa ti-o suugga pana o lingitu in fund cerand alcool :)))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează