FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf oferă sfaturi pentru viitorul Stelei: "Acum e momentul"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 23:04

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, consideră că necalificarea în primăvara europeană le-a scăzut moralul jucătorilor lui Gâlcă. Tehnicianul lui Al-Hilal a vorbit şi despre viitorul celei mai iubite echipe din România.

" Steaua trebuie să formeze un grup foarte puternic, să întărească echipa. Nu ştiu ce strategie au cei de acolo, ce jucători vin şi ce jucători pleacă, dar va fi foarte greu şi la anul să te califici în grupele Ligii.

Necalificarea în primăvara Europa League a afectat jucătorii, ar fi avut oferte mai bune, era vorba şi de bani. Cei care conduc echipa trebuie să pregătească deja terenul pentru sezonul viitor, să aducă jucători importanţi. Acum e momentul să formeze un grup puternic pentru vară, au timp 6 luni", a spus Reghecampf la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
romeverest
romeverest  •  19 Decembrie 2014, 19:12

Asta in loc sa-si vada de echipa sa, care are rezultate dezastroase, se apuca sa dea sfaturi Stelei !! Sa nu uite ca Steaua, fara 5-6 jucatori din era Reghecampf, a facut nai multe puncte in turul acestui campionat decat turul campionatului trecut cu Regehe la conducere. Cum simte ca este pe faras la arabi, Reghecampf isi pregateste revenirea, sapandu-l zi de zi pe Galca !!

valiza.epo
valiza.epo  •  19 Decembrie 2014, 09:38

regheBlat e antrenor la Steaua?! N-ar fi mai bine sa-si vada de camilele lui, acolo unde, impreuna cu Pi Ţurca, fac de rasul camilelor antrenorii romani?!?

widoqq
widoqq  •  19 Decembrie 2014, 09:02

Boul de sotul sotiei nu intelege ca procedand asa, luand jucatori gratis de la echipele in criza, Steoaia distruge fotbalul romanesc. Steoaia fara stema devine zmeu in Romania si paduche in Europa.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează