FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf pune presiune pe Constantin Gâlcă » Ce misiune are antrenorul Stelei şi o explicaţie pentru suporteri

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 16:44

Laurenţiu Reghecampf spune că Steaua poate să-şi propună performanţe mari chiar dacă a mai pierdut jucători importanţi. Antrenorul lui Al Hilal pune presiune pe Gâlcă: are misiunea de a crea o nouă echipă care să domine Liga 1.
"Cred că a fost cea mai bună decizie aceea de a pleca. Mă leagă foarte multe de Steaua, sper să mai am posibilitatea să mai revin acolo.

E normal să plece jucători de la Steaua, trebuie să înţeleagă toată lumea. Sînt jucători ajunşi la maturitate, care fac următorul pas. Un antrenor mare trebuie să se descurce şi în aceste condiţii şi să creeze o nouă echipă.

Steaua are şi acum cei mai importanţi jucători din România. Nu văd o altă echipă care să ajungă la nivelul ei", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
solomon_i
solomon_i  •  19 Iulie 2014, 09:04

1.Nici macar tu nu esti un antrenor mare ! Galca nici atat. 2.Reghe mai da-ne pace...!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2014, 07:01
Postat de luker pe 18 Iulie 2014, 19:16

Da, deci planu e sa stea acolo si sa infulece ceva dolarei, apoi inapoi in Romania, si tot asa, reciclare pana face si el avere sa o hraneasca pe nesatula aia. Kokkalarisme platite de toti suporterii, multi da prossti.

..))) nesatula nu poate fi satula vreodata..))

merace
merace  •  18 Iulie 2014, 20:39

Reghe n-ar trebui sa mai dea declaratii despre Steaua, ca presa le transforma in altceva... :D

Vezi toate comentariile (18)
Comentează