FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA ZERO

Laurenţiu Roşu: "La Mureşan a fost intenţie! Rusescu încă vede dublu"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 21:28

Invitat la emsiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, " Tribuna Zero" de la Europa FM, secundul Stelei, Larenţiu Roşu, a criticat decizia FRF de a anula suspendarea lui Gabi Mureşan, care l-a faultat dur pe Raul Rusescu la meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0. 

Atacantul Stelei a avut nevoie de operaţie şi nu va mai juca anul acesta.

"Am văzut de pe bancă faptul că a fost intenţie. Eu spun că a fost, s-a văzut clar. Cînd este, trebuie să-l suspenzi cît timp stă pe margine celălalt jucător! Nu se ştie cînd cînd va reveni Raul. Încă mai vede dublu! Mureşan a stat doar trei etape şi nu mi se pare corect, noi şi naţionala am rămas fără un jucător important", a declarat Roşu la "Tribuna zero".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
dlq1
dlq1  •  18 Noiembrie 2014, 20:10
Postat de mathed pe 18 Noiembrie 2014, 12:09

Dr veterinar Laurentiu Rosu este miop.

Tatatau stie ca din el a iesit asa ceva ? Bai asta vezi de comentariile tale si baga la cap ca Rusescu CHIAR ESTE GRAV ACCIDENTAT, cea ce nu iti doresc -crede-ma pe mine- din tot sufletul tie ! Comentariul tău...

cristid.
cristid.  •  18 Noiembrie 2014, 16:41

Degeaba Rosule, la Comisii sunt oameni corupti si fara coloana. Pentru cativa euro si-ar vinde si mamele.

mathed
mathed  •  18 Noiembrie 2014, 12:09

Dr veterinar Laurentiu Rosu este miop.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează