FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lazăr şi Cassio, suspendaţi două etape şi amendaţi cu 2000 de lei pentru eliminările din Braşov - Rapid!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

Costin Lazăr şi Cassio, eliminaţi în partida cu FC Braşov, din etapa a 17-a, ultima a turului Ligii I, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a LPF cu câte două etape de suspendare şi au primit amenzi de 2.000 de lei fiecare.

De asemenea, clubul FC Braşov, care a fost organizator, a fost amendat cu 5.000 de lei, deoarece în galeria Rapidului au fost aprinse fumigene.

Clubul Dinamo Bucureşti a primit o penaltitate de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ROAF la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a XV-a a Ligii I.

Fotbaliştii Atanas Bornosuzov (Astra Ploieşti) şi Raul Marincău (Victoria Brăneşti) au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 740 de lei fiecare pentru eliminările din etapa precedentă.

Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexone19
alexone19  •  02 Decembrie 2010, 14:35

Dar sa imi zica si mie comisia ce au facut cei doi ??? Deci Cassio nici nu stia ca e adversarul in spate si nu a avut nici o intentie sa-l loveasca si nu l-a lovit cu cotul ! Comisiile de la noi sunt penibile prin tot ce fac. Daca erau 2 jucatori de la steaua le anula imediat cartonasele si le mai cerea si scuze. Mitica AFARA ! DEMISIA !!! DEMISIA !!! DEMISIA !!!

osamafzr
osamafzr  •  02 Decembrie 2010, 13:59

Normal ar fi sa ramana 2 etape de suspendare (conform regulamentului) chair daca acele cartonase rosii au fost acordate GRATUIT ! daca asa e legea e ok...sa stea 2 etape ! dar de ce legea nu se aplica pentru toti in acelasi mod? lui Piturca de la 4 etape de suspendare i-au redus la o etapa ! Aici e marea problema... RUSINE FOTBALULUI ROMANESC !

pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  02 Decembrie 2010, 13:57

daca cei doi jucau la dinamo li s-ar fi anulat cartonasele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează