FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO

Lazio, avertizată de Federico Piovaccari, fostul fotbalist al FCSB-ului: "E Juventus al României! Nu va fi ușor"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 16:48

FCSB o va întâlni pe Lazio în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Meciul tur se va juca pe 15 februarie, la București, iar returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma. Fostul atacant al roș-albaștrilor, Federico Piovaccari, le dă șanse românilor în această "dublă". 

" Lazio are cu siguranţă un nivel tehnic mai bun, dar în fotbal nimic nu e decis dinainte. Am fost recent la Bucureşti şi m-am întâlnit cu mulţi prieteni, mă bucur că au căzut cu o echipă italiană în Europa.

Când eram eu acolo, jucau fotbalişti ca Tătăruşanu sau Chiricheş, dar şi lotul de acum e bun. FCSB e Juventus al României, sunt convins că va face totul pentru a face o figură frumoasă contra lui Lazio. Nu va fi uşor pentru Lazio", a declarat Piovaccari pentru Tuttomercatoweb.

...despre perioada din România: "În 2013, a fost un vis pentru mine să trec de la a nu fi jucat deloc în Serie A la Champions League cu Steaua Bucureşti, câştigând campionatul şi Supercupa României".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  13 Decembrie 2017, 09:24

Adevarul e ca FCSB este...Steaua!O spune un dinamovist!Justitia a hotarat ca vanzarea echipei -facuta in 2003-este lovita de nulitate iar in aceasta situatie-conform Codului civil-partile contractante revin la situatia anterioara "vanzarii".In toata aceasta perioada-din 2003 pana acum-Becali a fost un detinator fara drept,al echipei Steaua si toate actele ulterioare sunt fara efect juridic-transferarea actiunilor catre nepoti si...schimbarea numelui!Mai pe romaneste,nu ai dreptul sa schimbi numele unei echipe care nu este a ta!Dar "mintile luminate"-si are destui prieteni juristi,printre care si fostul premier Victor Ponta-si i-au pacalit pe suporterii stelisti...infiintand CSA Steaua!Dar cand a fost desfiintata Steaua,ca sa fie necesara reinfiintarea ei?Niciodata!Aaaa,ca i-a schimbat numele Becali?Dar nu avea el nici un drept sa-i schimbe numele unei echipe care- conform Justitiei-nu ii apartine!Deci FCSB este Steaua,apartine MAN si trebuie finantata de MAN!Nu este adevarat ca UEFA nu permite echipe finantate de stat!Ionut Lupescu-oficial UEFA-a dat mai multe exemple de echipe finantate de stat,printre care si Rubin Kazan!Prin urmare,de urgenta trebuie modificata si legea sportului si restituita echipa Steaua-falsa FCSB-suporterilor stelisti iar Talpan trebuie lasat sa continue actiunile in justitie pentru recuperarea sumei de 37 milioane de euro de la "investitorul' cel viclean!Si iata ca s-ar gasi si banii pentru finantare!

minell73
minell73  •  13 Decembrie 2017, 08:23

Cine poate sa spuna ce inseamna fc fcsb? Stiu ca fc inseamna fotbal club. Dar restul? Inca odata fotbal club?

vasglo
vasglo  •  12 Decembrie 2017, 22:47
Postat de ang3ldev1l pe 12 Decembrie 2017, 18:45

incredibil la asta, cum drq bai sa stai toata ziua pe net daor ca sa mori de grija Stelei, *** maiesti ba!

Trista viata mai au unii! Cica FCSB nu eSteaua, dar cand aud si vad scris FCSB dau in balbaiala si se cearta cu Steaua!....-:)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează