INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB. JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // Nu a dus-o pe FCSB în cupele europene, dar îi dă sfaturi lui Dică: "Dacă Steaua face asta, va avea probleme"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 08:54

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0.

Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre duelul cu formația italiană și l-a sfătuit pe Nicolae Dică, actualul tehnician al echipei roș-albastre, cum ar trebui abordat meciul.

"Mă bucur pentru Dică și pentru Steaua. Dar nimic nu s-a terminat, iar partea grea abia acum va începe, la Roma. Puţină lume se aştepta la rezultatul de la Bucureşti. Lumea îmi spunea că sunt puţin nebun când ziceam că Steaua chiar are şanse.

Steliștii trebuie acum să meargă cu încredere la Roma și să aibă curaj. Dacă Steaua se va gândi că are un avantaj pe care va trebui să-l conserve, nu va face altceva decât să-i dea posibilitatea lui Lazio să-şi desfăşoare jocul și să aibă o posesie îndelungată. Atunci cred că Steaua va avea mari probleme", a spus Rădoi la TV Telekom Sport.

Citește și: Rădoi se ia de Becali în cazul lui Andrei Vlad. Are dreptate fostul căpitan al Stelei?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zizu
zizu  •  21 Februarie 2018, 11:08

nu e singurul....! mai sunt o gramada de .."specialisti" pe la tv care nu au nici o performanta ca antrenor,dar sunt in studio,ca ....specialisti

sexilian
sexilian  •  21 Februarie 2018, 11:07

care stea ma batutule in cap.........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează