FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Le-a luat mințile italienilor! Jucătorul pentru care a insistat Becali este ridicat în slăvi și îl compară cu Zinedine Zidane

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 09:14

Mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 ani, a fost transferat în această iarnă de FCSB, dar va evolua la FC Botoșani până la finalul sezonului.

Cei de la tuttomercatoweb i-au luat în vizor pe românii de viitor. După Dennis Man comparat cu Gareth Bale, peninsularii l-au lăudat pe Moruţan, văzut drept un "fantasista" şi comparat cu Zinedine Zidane!

"Fotbalist tehnic, cu o viziune asupra jocului, potrivit pentru rolul de trequartista, jucătorul Botoşaniului a bifat deja meciuri în prima ligă din România. Acesta atinge mingea extrem de fin şi vede jocul foarte bine, iar Steaua a pus mâna pe el, dându-i însă oportunitatea de a se mai dezvolta la un club la care presiunea e mai mică", au scris italienii despre mijlocașul român.

Citește și: EXCLUSIV Primul interviu cu Moruțan după transferul la FCSB: "N-o să am probleme cu domnul Gigi" » Cum a reacționat când a fost întrebat dacă a fost dinamovist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
romeverest
romeverest  •  14 Ianuarie 2018, 15:08

Bai ***...voi aveti proprietatea cuvintelor pe care le folositi ?? Cui dracu sa-i ia mintile Morutan ?? In Italia nu a auzit si nu vorbeste nimeni despre el !! Baiatul asta nu a jucat in echipa nationala sau in cupele europene !! Unde sa-l vada italienii ?? La TV Botosani ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Ianuarie 2018, 14:17

Singura faza spectaculoasa a lui Morutan (nu s-a petrecut insa pe teren) a fost cind a venit cu avocatul la Bucuresti sa semneze si Becali a a facut atac de panica (baai pai tu nu vi la mine cu d-astea *** care esti tu ***) fiindca ciobanul infractor are alergie la tot ce este legal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  14 Ianuarie 2018, 14:09

Dar pe Becali cu cine il compara italienii?Ca noi stim cu cine il comparam!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează