FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-2

Le-a răspuns cu aceeași monedă » Cum i-a ironizat Benzar pe fanii dinamoviști de la tribuna a doua

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 10:26

Fanii dinamoviști prezenți aseară la Tribuna a doua l-au înjurat pe toată durata partidei pe Romario Benzar, fundașul dreapta al Viitorului.

La finalul disputei câștigate de dobrogeni cu 2-1, fundașul naționalei nu s-a lăsat mai prejos, având un mesaj ironic pentru dinamoviști: "Sunteți pe opt, bă, sunteți pe opt", a strigat Benzar către suporterii de la Tribuna a doua, imediat după finalul meciului. 

"Chiar îi înțeleg. Am fost de cinci ori în «Groapă», i-am bătut de cinci ori. Înțeleg că sunt supărați pe mine, dar nu au de ce", a spus Benzar după meci, la TV Digi Sport.

Viitorul s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, în etapa a 22-a din Liga 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
karnivol
karnivol  •  05 Februarie 2017, 16:29
Postat de red77 pe 05 Februarie 2017, 11:36

asta de aceeasi coloratura a pielii ca idolii lacatus dumitrescu si banel tre sa ajunga la cum i-o mai zice clubulului plutonierilor sa se asorteze in peisaj

Dănciulescu, Claudiu Niculescu,Kirita, Ganea si mai ales al vostru acum Lucescu ce culoare au?

sooos1ck
sooos1ck  •  05 Februarie 2017, 13:27
Postat de burgman pe 05 Februarie 2017, 12:53

Romanasul asta cu nume braziliano columbian uita ca 60 minute nici nu au contat, insusi Hagi a spus ca au avut noroc. Ocazii mari la 1-0 si 1-1, asta este, copile, ne vedem în play off si mai stam de vorba, sa dea Dumnezeu sa te ardă Dinamo cand ai nevoie mai mare de puncte!

Suporterii dinamovisti l-au injurat tot meciul, el le-a raspuns civilizat! O sa avem un fotbal civilizat, cand o sa fim o tara civilizata!

demolarii
demolarii  •  05 Februarie 2017, 12:53
Postat de pedro0 pe 05 Februarie 2017, 12:10

dinamo chiar nu merita cupele europene,ne-ar face din nou de rusine

Ce mult ii doare pe FcSb rezultatele posibile ale lui Dinamo in cupele europene? Viitorul ce rezultate a avut? Nu s-a facut de rusine? Botosani, Pandurii sau Iasi ce rezultate au avut? Nu mai fiti ipocriti sa spuneti ca va pasa.....singurul lucru care conteaza pentru voi e ca Dinamo sa nu aiba rezultate. Pentru ca pe celelalte echipe nici nu le vedeti de la inaltimea la care ca purtati nasul. Si acesta e si motivul pentru care , desi sunteti in aceasi mocirla cu Dinamo, aveti senzatia ca sunteti mai sus....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează