FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA-FCSB, MÂINE, ORA 20:45, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Lecție financiară! "Cel mai periculos adversar al FCSB" are atacanți de 200.000 de euro și sfidează investițiile uriașe ale lui Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 00:00

”Cel mai periculos adversar al FCSB”, cum o consideră Becali pe CSU Craiova, s-a construit cu bani foarte puțini, la mare distanță de investițiile uriașe ale steliștilor.

Devis Mangia reușește să ducă lupta cu FCSB, cu care se află la egalitate de puncte, în ciuda diferenței uriașe de investiții. Italianul a alcătuit o formulă de top din jucători ieftini sau chiar gratis.

Plus împrumutul lui Ionuț Mitriță de la Pescara. Adversarul de duminică e favoritul principal la câștigarea trofeului, în primul rând grație cheltuielilor pe care le-a făcut Becali.

Atacanți buni și ieftini

Dică are un lot de peste 11 ori mai scump decât al lui Mangia! Toate sumele de transfer plătite pe jucătorii din lotul roș-albaștrilor fac 13,3 milioane de euro. Oltenii nu au consumat mai mult de 1,15 milioane de euro.

Cel mai mare efort pe care l-a făcut Craiova a fost pentru aducerea lui Alexandru Mateiu, de la FC Brașov, un mijlocaș care nici măcar nu e titular de bază. În vreme ce tripleta fantastică din atac, Gustavo-Băluță-Mitriță, a necesitat doar 200.000 de euro, achitați pentru căpitanul Băluță.

Gustavo a venit din Italia liber de contract, Mitriță a fost luat tot din Peninsulă sub formă de împrumut.

Afacerile inspirate și organizarea pe care a creat-o antrenorul italian produc cel mai bun sezon al Universității de când clubul lui Mihai Rotaru a urcat în prima ligă.

Totul despre încleștarea dintre FCSB și CSU Craiova în ziarul de astăzi! Mergi la chioșcuri sau downloadează-l de pe platforma Gazeta Digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
100466354012178
Joachim Makay  •  28 Octombrie 2017, 15:04
Postat de suzana2a pe 28 Octombrie 2017, 11:36

Philippe Geluck din Bruxelles, Belgia, comediant, umorist și realizator de desene animate a spus că atunci „Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalți e trist. La fel și când ești prost...”. Gînditi-vă voi că iaurgiul-*** se crede Arhanghelul Mihail si Sfîntul Gheorghe, întrupați într-o singura ființă – Gigi Bulău !! Oare voi, cei din presă, când cenzurați aberant și *** realizați dimensiunea dezastrului din fotbalul romînesc!!?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100466354012178
Joachim Makay  •  28 Octombrie 2017, 15:02
Postat de saviola2_8 pe 28 Octombrie 2017, 09:31

Un articol evaziv si pompos. Ideea ca se poate face performanta fara bani e valabila doar in Romania. Se poate, pe termen scurt si mai degraba intamplatoare. Mai devreme sau mai tarziu un culb care nu investeste va vaea probleme, sau oricum nu va ajunge sa aiba constant performanta sportiva. Cat despre Craiova, am tot respectul pentru echipa olteana insa nu ii consider principalii contracandidati. Tot cu CFR ne vom bate, Craiova nu cred are lot sa se bata pana la final dar sa vedem, poate ma contrazic. Probabil maine iar se vor apara tot meciul cu vreo 7 8 fundasi. Ma frapeaza naivitatea unora care considera ca in fotbalul romanesc exista patroni. Il arata cu degetul pe Jijel dar ceilalti sunt exact la fel ca Jijel, sigur nu neaparat in exprimare dar tot creditori profitori sunt, doar ca sunt pe modul silent. Il mai tineti minte pe seriosul dom Bucsaru? sau Pazkani? de care ori i-ati vazut sa se afiseze in media? mai deloc, dar tot escroci au fost. Negoita de cate ori apre la TV? Daca nu sunt guralivi nu inseamna ca sunt din alt aluat. Marcel Popescu e un nimeni cu functie, unul care se chinuie sa duca o fraza pana la capat, fost secu, si membru fondator al fc dinamo 1948 in 2001. Nu e cu nimic mai prejos decat MM. De fapt aduce foarte mult cu Anghelache, acest Marcel. Seriosi cei de la csu si secu popescu si regele retrogedarilor, patronul rotaru incat au jucat cu echipa a doua cu viitorul ca deh..aveau razboaie ei.Fotbalul romanesc e plin de d-astia, toti sunt la fel

Excellent post !

baruch
baruch  •  28 Octombrie 2017, 14:18

prostia asta chiar e memorabila :) dar si becali e la cutite cu psd, de cand l-a facut "piticanie" pe dragnea si s-a dus sa "reziste" si el in fata guvernului.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează